Dodaj do ulubionych

Hotel Possidi Paradise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 09:47
Był ktoś z was w hotelu Possidi Paradise (Chalkidiki a dokładnie taka
miejscowość Possidi Kalandras)??? Bardzo zależy mi na waszej opinii na temat
tego hotelu ponieważ trafiłam na bardzo atrakcyjną oferte ale są już ostatnie
miejsca więc musze dziś dać odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arciu Re: Hotel Possidi Paradise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lanet.net.pl 01.07.06, 18:21
      Tydzien temu wrocilismy z wycieczki na Halkidiki z Triada. Wylot byl z Katowic
      19.06 o godz. 9.50 i juz byla pierwsza wpadka Triady ! Dopiero Po przejsciu
      odprawy paszportowej skad nie było sposobu juz się cofnac dowiedzielismy się ze
      samolot do Salonik jest opozniony. Spędziliśmy ponad 4 godziny na krzeselkach w
      oczekiwaniu na przylot samolotu ktory jak nam pozniej mówiono był opooniony z
      powodu poznego przylotu z poprzedniejszego rejsu ! Na szczescie to tylko a dla
      nas aż 2 godziny bo to automatycznie skracało to nasz urlop !!! Grupa ktora
      wylatywała tydzień temu czekala na samolot 7 godzin !!!!!!! Na takim lotnisku
      jak Katowice to naprawde koszmar !!!! Szkoda ze Pani z Triady nie powiadomila
      nas o tym przed odprawa bo można było się cofnac !!! Z Salonik do naszej
      miejscowości Possidi jest około 110 km a jechaliśmy ponad 3 godziny bo
      odwozilismy innych klientow do ich hoteli uwaga autokarem bez Klimy, gdzie
      temperatura na dworze przekraczała 35 w cieniu ! To było straszne, okropne i
      nie wiem jak mam to nazwać jeszcze !!! Czulismy się jakbyśmy byli w saunie !!!
      W ofercie TRIADY wybrałem hotel Mount ATHOS 3 gwiazdkowy bezposrednio przy
      plazy dwa baseny oraz wykupiłem obiadokolacje w formie bufetu ale TRIDA tydzien
      przed wylotem poinformowała nas ze w tym sezonie ten hotel nie zostanie otwarty
      i probowała nam wcisnac hotel ktory był oddalony od plazy o 250 m i byl bez
      klimatyzacji oraz obiadokolacje były serwowane przez kelnerow ale po moim
      niezadowoleniu zmieniła nam ponoc na lepszy hotel 4 gwiazdkowy Possidi
      Paradise. Po przyjezdzie na miejsce był najgorszy dla nas szok bo jak przystalo
      na hotel 4 gwiazdkowy powinien miec basen a tu wielkie rozczarowanie bo basen
      to brodzik dla małych dzieci bo starszym juz było wody po pas i niewygodnie
      było im się kapac a co mowic dorosłe osoby. Gdy zapytałem Rezydentkę TRIADY
      gdzie jest basen powiedziała że ten brodzik to basen a innego nie wybuduje !!!
      Hotel mial byc połozony przy plazy a jedynie promenada miala go dzielić od
      morza. Jakie bylo nasz zdziwienie gdyz hotel od plazy dzielila lokalna ulica !
      Plaza tez miala byc piaszczysta a tam kolejny zonk bo wsrod kamieni nie
      mogliśmy znaleźć ziarnka piasku ! My znalezlismy fajna piaszczysta plaze ale
      dopiero 2 km od hotelu. Hotel był 4 gwiazdkowy ale to chyba małe 3 gwiazdki bo
      na poczatku nie moglismy się dostac do pokoju nie Dosc ze klucza w drzwiach nie
      mogłem przekręcić to drzwi było opadniete i otwieraly sie do polowy ! Male tego
      drzwi od balkonu byly tak zaklinowane ze dopiero na drugi dzien obsługa mi go
      otworzyla ! Ale to wszystko jakos dalo sie przezyc bo nie jestesmy wymagającymi
      klientami ale to co mnie najbardziej wkurzyło to niedzialajaca Klima w
      pokoju !!! Po wielu interwencjach u Rezydentki i w recepcji Klima zadzialala
      ale po 4 dniach po czym nastepnego dnia już nie dzialala !!! Ostatniego dnia
      pobytu zabilem kilka karaluchow biegajacych w szawkach !!! Jedzonko takie
      sobie, obiadokolacje dosc smaczne i duzy wybor salatek ale sniadania to brak
      słow bo ser był seropodobny a w wedlina wedlinopodobna i przez 7 dni to
      samo !!! Taka jest prawda o hotelu 4 gwiazdkowym Possidi Paradise !!! Szczerze
      to nikomu nie polecam tego hotelu !!! Droga powrotna to już totalna paranoja !
      Mieliśmy wylot o 10.15 z Salonik a z hotelu wyjechalismy o godz. 5.30 malo tego
      razem z nami pojechalo 14 osob na objazdowkę po Kasandrze. Przez 3 godziny
      zbieralismy gosci z innych hoteli po czym jak już przyjechalismy na lotnisko to
      jakis człowiek z TRIADY oznajmil nam ze samolot jest opozniny o 3 godziny. Cale
      szczescie ze nie wybralismy tej objazdowi bo po pierwsze kosztowała 40 euro a
      TRIADA specjalnie wybiera poniedzialek na dzien objazdowki zeby przy okazji
      odwiesc klientow na lotnisko !!! Ludzie ktorzy wyjechali z nami o 5.30 na
      objazdowkę musieli z nami czekac na lotnisku do 11.00 a moze i dłuzej na pilota
      TRIADY i mieli zmarnowane pol dnia bo TRIADA odprawiala przy okazji swoich
      klientów do Polski!!!!

Z TRIADA bylismy wczesniej na RODOS w hotelu 3 gwiazdkowym AMBELIA i było
      przecudownie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Naprawde nawet dla wybrednych klientow nie ma się do czego przyczepic bylem 15
      dni zapłacilem za hotel 3 gwiazdkowy i mialem to co chciałem no i przewoźnikiem
      byl LOT a nie tani i kiepski Centralwings. Tak to jest jak szuka się
      oszczędności i cierpią na tym klienci !!! Po prostu teraz TRIADA dala
      ciala !!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka