Dodaj do ulubionych

Opal Travel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 08:53
Czy ktoś podróżował z tym biurem? Szukam informacji!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Borówka Re: Opal Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 11:40
      Lepiej daj sobie z nimi spokój. Zwykle wyjazdy nie dochodzą do skutku i wcale
      się nie dziwię. Nie potrafią udzielić konkretnych informacji. Regułą jest, ze
      zmieniają terminy wyjazdów i to znacznie, lub w ogóle odwołują z informacją, że
      bedzie kolejny termin, ale nie wiadomo kiedy itp. Wybierz innego organizatora.
      Napisz dokąd myślisz pojechać, a będzie łatwiej coś poradzić.
      • Gość: turystka Re: Opal Travel IP: 195.42.249.* 20.06.06, 11:51
        Dokładnie tak jest. Ciężko o jakąkolwiek informację, personel wyjątkowo
        opieszały i niekompetentny. W ostatniej chwili odwołuja wyjazd, obiecują inny
        termin, ale nie wiadomo jaki. Ja próbowałam dwa razy, ani razu nie doszło do
        skutku, informacje trzeba było siłą wyciągać. Dałam sobie spokój. Programy
        katalogowe mają ciekawe, ale na tym się sprawa kończy. Pisałam kiedyś o tym na
        którymś z forów, przeszukaj starsze wątki.
        • Gość: Jacek Re: Opal Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:35
          Ja byłem z nimi już 3 razy i nie wiem o jakich wyjazdach piszesz zwiedizłem z
          opal Meksyk, Peru i Australię i jestem bardzo zadowolony super piloci i
          organizacja
    • Gość: Tomek Re: Opal Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:39
      Byłem z tym biurem podobnie jak ty w Peru było super Pedro nasz pilot jest
      świetny poza tym wybrałem te trase bo jest najlepiej przygotowana
      • Gość: Anna Re: Opal Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:45
        Ja znam opal z Chin i super pilotke Wiktorię oraz z Indii tam też byłam z
        Wiktorią a w Australi z Dodo - wesoła chinka biuro organizuje wycieczki chyba
        na cały świat w Meksyku byłam z rafałem kuleszą super pilot. w tamtym roku
        byliśmy indywidualnie na Bali tez z tym biurem osobiscie złatwiam wszytko przez
        internet ale obsługa dziala bardzo sprawinie i wycieczki na 5+ w tym roku
        jedziemy do Peru i Boliwi
        • Gość: belzycebg Re: Opal Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:01
          Jesli lecicie 5.07 to mam nadzieję Was spotkać!Pozdrawiam
    • Gość: Andrzej Re: Opal Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:49
      Z opal zwiazalem sie przed 2 lat ale uwazam ze maja sprawdzona renome bylem z
      nimi w brazylii i w RPA w tym roku moze wybiore cos z azji , ja sam sprawdzalem
      ich w wit i dzialaja chyba od 80 roku ale jach chcesz sprawdzic biuro to wit
      jest najlepszy a nie fora internetowe bo tu czesto przypadkowi ludzie pisza
      glupoty
      • Gość: turystka Re: Opal Travel IP: 195.42.249.* 27.06.06, 15:57
        Przypadkowy człowieku! Wit jest od tego, aby powiedział klientowi czy biuro
        jest wiarygodne, czy sa na niego skargi, czy ma zezwolenia itp.itd. I w tym
        zakresie spełnia swoje zadania. Natomiast forum turystyczne jest od tego, aby
        podróżnicy podzielili się swoimi subiektywnymi doświadczeniami, których nie
        zapewni żadna organizacja. A te doświadczenia niekoniecznie muszą być takie
        same jak Twoje.
    • Gość: Konar Re: Opal Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:01
      Organizowali mi podroz poslubną na bali i zostalismy tydzień dłuzej ja jesetm
      b.zadowolony zalatwialem co prawda wszytko w krakowie ale biuro tez nmaja w
      warszawie i gdańsku i agencyjne punkty chyba w wiekszych miastach
    • Gość: Anka Re: Opal Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 11:33
      Bylismy z nimi 2 x w N.Zelandii i Austarli a rok temu w Etiopii - super
      wycieczki i organizacja polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka