Gość: olimpia IP: 217.153.50.* 27.10.01, 14:09 Chciałabym pojechać z tym biurem, czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Opinie na temat Neckermanna! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 15:53 Bylam z nimi na Dominikanie. Impreza byla last minute, znalam tylko nazwe miejscowosci. Bylo super!!!!! Wszystko swietnie zorganizowane. Kazdemu zycze takich wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Opinie na temat Neckermanna! IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 29.10.01, 16:17 Sprzedaje ofertę Neckermanna od 4 lat / dużo/, 99% klientów jest zadowolonych, ale zawsze staramy się dowiedzieć od chętnych, czego oczekują od wyjazdu / co lubią itd/. Jak masz już cos wybranego to w biurze ci z chęcią doradzą, a jeżeli nie masz do nich zaufania to daj znać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ela1001 Re: Opinie na temat Neckermanna! 06.12.01, 13:01 Byłam 3 lata temu indywidualnie w Hiszpanii. Sorzystałam z oferty typu hotel z dojazdem własnym - było super! Trzeba przyznać , że Neckermann w swojej ofercie ma sprawdzone i dobre hotele. Co ważne , zawsze sprawdzaj pełną ofertę w niemieckojęzycznym katalogu.Jest ona znacznie ciekawsza pod względem cenowym . Jest sporo zniżek przed i po sezonie. Ja byłam na Costa Brava w miejscowości Santa susana w hotelu Alhambra (3*) w 1- szej połowie czerwca. Cena za dobę 32 DM za nocleg + 2 posiłki w formie szwedzkiego bufetu ( w tym wino do kolacji gratis). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Opinie na temat Neckermanna! IP: *.acn.waw.pl 27.12.01, 20:16 Ja byłem z nimi w Grecji na wyspie Kos hotel Carabia Beach. Okno wychodziło na szambo które wylewało sie z rury. Balkonu nie było tylko taka kratka nie wiem jak to nazwać. Hotel ma 4 gwiazdki ale nikomu go nie polecam. A o tym co działo się w kuchni już nie będe mówił. Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Opinie na temat Neckermanna! IP: 10.128.131.* 11.01.02, 19:56 Byłam z Neckermannem w wakacje na Gran Canarii.Niespecjalnie polecam to biuro.Na lotnisku czekał na nas stary rozkletony pozbawiony klimy busik,więc podróż do hotelu (w sierpniu przy 30 st,) była straszna.Pilotka nawet z nami nie jechała.W ogóle widziałam ją tylko raz na ogólnym zebraniu,gdzie oznajmila że ma nogę w gipsie więc nie ma żadnych dyżurów w hotelach.W ogóle opieka rezydentów fatalna,olewają gości i tyle.A co za tym idzie obsługa hotelowa widząc że piloci się nami nie interesują sami zaczynali mieć polaków gdzieś.Pozatym biuro nie oferuje żadnych wycieczek ,a nie każdy chce zwiedzać na własną rękę.Polecam za to Scan Holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniuch Hurghada Egipt listopad 2001 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 20:10 Było OK. 4 gwiazdki tuż przy plaży co rekompensowało podniszczone mebelki. Nie polecam lokalnych wycieczek z N. - za drogo, przewodnik po polsku na 3 na szynach (dzisiaj to chyba mierna). Nie spodziewaj super warunków z tytułu, że N. ma niemiecko brzmiącą nazwę. Biuro jak inne. Wokół w podobnych warunkach za podobne ceny mieszkali tuyryści z innych polskich biur podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Opinie na temat Neckermanna! IP: *.u.mcnet.pl 05.02.02, 15:57 Byłem we Włoszech - apartamenty. Ja co prawda nie miałem z tym problemu, ale wiele osób było zaskoczonych, że rezydenci Neckermanna w Bibione mówili tylko po niemiecku lub angielsku (gorzej). W przypadku ewentualnych problemów połaczonych z nieznajomością tych języków - katastrofa. Bye Rob Odpowiedz Link Zgłoś