Dodaj do ulubionych

TRAF w Triadzie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:19
Pragnę podzielić się wrażeniami po skorzystaniu z imprez triady po wybraniu
obiektów typu TRAF - w założeniu miała to być zapłata za obiekty spełniający
określony standard (HOTELE **** lub HOTELE*** lub APARTAMENTY ***/****) bez
wskazywania w umowie konkretnego obiektu.

Jednakże styl działania biura jest taki, że z premedytacja osoby są
kwaterowane w obiektach conajmniej jeden poziom niższy niż ten za który
zapłaciły (tzn. po wykupieniu trafu Hotele **** szczęśliwie trafisz do hotelu
*** lub apartamentu w którym oczywiście będziesz miał wykupioną obiadokolację
a jeśli zapłacisz za hotel *** to trafisz do hotelu ** lub apartamentów)

Jednym słowem zgodnie z opisem JEŚLI LUBISZ DRESZCZYK emocji to kupuj TRAF.

p.s.
ponadto kupując konkretny obiekt też możesz dostać do podpisania na miejscu
oświadczenie, że zgadzasz się na zmianę obiektu na "równie komfortowy" i nie
rościsz sobie z tego tytułu żadnych praw do reklamacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Re: TRAF w Triadzie IP: *.crowley.pl 04.07.06, 12:25
      Do PS: ja newet takiego oświadczenia nie dostałam:) Po prostu zmienili miejsce
      bez zgody i pytania. Nigdy więcej!!
      • Gość: jago Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 12:37
        Czy ta opcja to coś podobnego jak Fortuna w Alfa Star?
        • Gość: Malga Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 23:14
          Tak to samo . Pozdrawiam !!
        • Gość: asprocol Re: TRAF w Triadzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 13:06
          przepraszam ale jestem że tak powiem nowy w temacie. o co chodzi z tym trafem
          albo fortuną ? za bardzo sie nie orientuję a zanim nastąpi moje pierwsze
          "starcie" z biurem chciałbym wiedzieć konkrertnie.pozdrawiam
        • Gość: tadruga Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 13:45
          Gość portalu: jago napisał(a):

> Czy ta opcja to coś podobnego jak Fortuna w Alfa Star?

Owszem, ale w Alfie takie hece jak hotel o * gorszy raczej się nie zdarzają.
          Przynajmniej ja o tym nie słyszałam.
    • Gość: Gość Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:08
      Nie wiem jakie "złe" mnie natchnęło, ale zadwa tyg. jadę z Triadą i właśnie do
      hotelu "traf".
      Zobaczymy...
      Napewno na początku sierpnia podzielę się z Wami moimi wrażeniami.
      Natomiast moim znajomym, którzy właśnie są w Turcji, na tydzień przed wylotem
      Triada przysłała polecony, w którym zawiadomiła ich o zmianie hotelu.
      Nie byli zadowoleni gdyż chcieli być w tym właśnie wybranym.
      Cóż ... napiszę i o tym....
      Pozdrawiam.
    • Gość: tico Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:17
      Traf jak sama nazwa mówi masz to na co trafisz!!!!! wiec dlaczego sie dziwicie
      na niski standard hoteli???????? Jesli chcecie miec pewność to należy wybrać
      przynajmniej 4* i dokładnie poczytac info dotyczące hotelu, nie tylko w
      katalogu ale także w internecie. A jesli chodzi o triadę to wydaje mi sie, że
      działa w taki sam sposób jak inne biura.
      • Gość: Olka Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:36
        Moja znajoma jezdzi od lat z Triada taniej, ale nie korzysta z "trafu" tylko z
        jakiejs innej promocji, kupuje wyjazd w lutym, jedzie w maju lub w czerwcu ,
        bardzo tanio to wychodzi, tylko chyba trzeba kupic 3-4 miejsca, wiec ona szuka
        co roku znajomych, zeby jechac kupa. W ten sposob Byla na Rodos, na Sycylii, a
        w tym roku na wyspie Zahyros, jesi zachwycona, choc z natury bardzo wymagajaca.
        Na 2 tyg. trzeba miec 1000 zl. , wiec zebym i ja pojechala w przyszlym roku
        podarowala mi, przywieziona z tej wyspy myszle, do ktorej mam odkladac po 100
        zl. miesiecznie, zeby w odpowiednim momencie muszle otworzyc i bedzie jak
        znalazl.
        Moze skorzystajcie z tego pomyslu wyjazdow, bo traf, to zawsze traf, z gory
        wiadomo, ze bedzie jakies ryzyko, czego Triada w zasadzie nie ukrywa nazywajac
        te akcje "trafem".
        • Gość: aga Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:50
          Za 1000 zł, i na dwa tygodnie - nie ma dobrych warunków, dla "Wymagających".
          Dużo jeżdzę, i wczasy kupuje kilka miesięcy wczesniej. Ale cudów nie ma. Do
          przyzwoitych warunków ( hotel 4*) żeby trafić, trzeba płacić conajmniej 3500
          tyś od osoby. I jest to sprawdzone. Chyba że dla "Wymagających" ważna jest
          tylko pogoda.
          • Gość: Olka Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:46
            Otoz mylisz sie |Aga, musialo byc poprzednio w porzadku, jesli w tym roku ta
            znajoma pojechala tam z 2 letnia wnusia. Jeszcze raz powtarzam, to jest jakas
            promocja przedsezonowa kupuje sie w lutym, a jedzie w maju badz w czerwcu. Po
            co by mi mowila, zebym uzbierala 1000zl.
            • Gość: Aga Re: TRAF w Triadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:39
              No to musi mieć b. małe wymagania. Pojeździsz - zobaczysz.
      • sonrie Re: TRAF w Triadzie 05.07.06, 13:56
        Ja zapłaciłam nie za TRAF, tylko za konkretny hotel. A TRAFiłam na TRAF. Dlatego
        się dziwię. I dlatego musieli wyskoczyć z kasy, choć z oporami oczywiście.
    • Gość: Sylwiaa Re: TRAF w Triadzie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 06.07.06, 20:21
      bylam rok temu w Tunezji z Triada, mialam oferte TRAF i trafilam do hotelu o
      standardzie obiecywanym, placilam 1800zł za 14 dni wiec rewelacji sie nie
      spodziewalam, a urlop spedzilam milo, duzo zwiedzilam (we wlasnym zakresie),
      piekne morze i plaze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka