Dodaj do ulubionych

open travel Grecja

20.07.06, 16:09
Witam serdecznie,

Czy ktoś moze korzystał z usług tego biura. Chodzi mi o wyjazd do Grecji
Riwera Olimpijska. Hotel Edem Club Holiday? Juz kiedyś pisałem ale czekam na
dalsze info? może ktos z Was był w tym hotelu? Czekam na opinie, wrażenia
itp., ja wybieram się tam w sierpniu! Czekam na jakieś uwagi! pozdrawiam
Wszystkich w ten upalny dzionek:)
Obserwuj wątek
    • nikita.nika Re: open travel Grecja 21.07.06, 20:38
      Wrocilam z Tunezji(dzieki Bogu) Jesli mozesz to zmien biuro!!Mielismy klopoty z
      wyjazdem a pozniej z powrotem,zamiast do Katowic wywiezli nas do Warszawy nie
      wspomne ze przyjechalismy dzien pozniej do hotelu i wyjechalismy dzien
      wczesniej!!Maja koszmarna organizacje i czesta udaja idjotow!!
    • Gość: gras Re: open travel Grecja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 01:49
      nie polecam i przestrzegam ,ja niestety dałem się im nabrać.
    • Gość: smokrb Re: open travel Grecja IP: *.sgsp.edu.pl 07.08.06, 09:01
      Właśnie wróciłam. Byłam tam z OPEN TRAVEL z Krakowa. Trudno mi opisać pokoje
      hotelowe, ponieważ klienci Open Travel w sezonie 2006 NIE SĄ KWATEROWANI W
      HOTELU, ale w oddalonych o 3 posesje śmierdzących bungalowach!, pomimo tego iż
      sprzedają ofertę hotelową !!!!!! Bungalowy należą do Tawerny i zostały na ten
      sezon podnajęte dla klientów OPEN TRAVEL!!!!!!! Musieliśmy na posiłki dochodzić
      ok 300 m , przez ulicę z chodnikiem tylko po jednej stronie, co było kłopotliwe
      i męczące. W bungalowach jest brudno, szafy tak śmierdzą, że przez dwa tygodnie
      mieszkaliśmy w walizkach! Sprzątanie ograniczało się do zmywania podłogi brudną
      szmatą i wyrzucania śmieci!. Łazienki przez dwa tygodnie nikt nie sprzątał,
      pomimo próśb i interwencji, gdyż była zapchana wanna. Byliśmy zdani na własne
      umiejętności ... Ciepła woda BYWAŁA!! i to tylko wtedy, gdy \"odpowiednio \"
      porozmawiało się z właścicielem tawerny i bungalowów! Ręczniki podczas 2 tygodni
      zmieniono nam 3 razy , a pościel 2 , przy czym polegało to na wymianie
      wierzchniego prześcieradła, bo to z łóżka po prostu przekręcono na druga stronę!
      odradzam szczerze! Żadnych mydełek, ani szamponów . Jedzenie skrajnie monotonne
      i nie dostosowane dla dzieci. Do kawy dolewano wody na naszych oczach, mleko
      rozrzedzane woda nazywano -light. Bywało ,że jak zabrakło owoców czy bułek to po
      prostu ich nie jedliśmy- obowiązywała reguła \"kto pierwszy ten lepszy\"!!
      Aneksy kuchenne są nie oprzyrządowane . Owszem jest elektryczna kuchnia i mała
      lodówka . Do dyspozycji 1 garnek zupowy+1 talerz + dwie szklanki - resztę można
      \"wyprosić \"u właścicieli tawerny Katherina. Nic do zmywania. Na rezydentki
      Magdę K. i Kasię P. nie ma co liczyć- obiecają wszystko co chcesz, prosząc o
      cierpliwość .... aż do dzisiaj owe panie oraz ich przełożeni z Krakowa( pan
      Jarosław T.), do których dzwoniliśmy z prośbą o pomoc, się z nami nie
      skontaktowali. Żadna metoda, ani po dobroci, ani po groźbie okazała się
      nieskuteczna, gdyż są one zatrudnione przez greckiego kontrahenta DAN TRAVEL i
      dbają o jego interesy! Nigdzie nie ma opisu bungalowów w ofercie OPEN TRAVEL w
      ramach hotelu SEA FRONT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka