Dodaj do ulubionych

wyjazd z Triadą

IP: *.slowianin.pl 10.08.06, 19:48
Mam wyjechać z Triadą na Riwierę Olimpijska do Korinos Beach hotel Denis.
Podobno skromny i miły do Paralii około 4 km.
Boje się co tam będziemy robić.Czy znacie te okolice,lub hotel Denis?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mania Re: wyjazd z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 10:24
      Też sie zastanawiałam nad tym hotelem tylko dokładnie przeczytałam i w opisie
      doczytałam sie że mozna być zakwaterowanym w pokojach lub bungalowach więc nie
      wiadomo jak sie trafi a zalezne jest to od ilości gości. Na tym forum już był
      ten temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=45960281&a=45984943
      tam jest troche informacji. Ja wybrałam jednak inny hotel wycieczka wsumie
      droższa tylko o niecałe 100 zł a hotel w Paralii i z tego co czytałam ludzie
      wracaja zadowoleni.
      • stokrotka_ok Re: wyjazd z Triadą 11.08.06, 15:22
        Witajcie. Ja bylam w Korinos ttylko jedna noc. co prawda w innych hotelu, ale
        miejsce jest beznadziejne, 3 hotele, 2 tawerny i n atym koniec. ani sie
        pobawic, ani cos ladnego zobaczyc. stanowczo nie polecam!!!! juz duzo lepsza
        Paralia i Olimpic Beach
    • Gość: Mary Re: wyjazd z Triadą IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 11.08.06, 21:22
      Hotel Denis można opisać krótko: brud, syf, arogancki młod właściciel, obsługa
      tragiczna. Korinos Beach - brudna plaża, woda mętna, pusto, Nie polecam !!!
      • Gość: elszka Re: wyjazd z Triadą IP: *.slowianin.pl 12.08.06, 07:50
        Niestety już wykupiłam wyjazd,z tego wynika,że na szczęście tylko tydzień,mam
        nadzieje,że będę na wycieczkach fakultatywnych i nie będzie czasu myśleć co
        zrobiłam.
        PozdrawiamWszystkich,ktorzy naświetlili nam obraz hotelu i oklolic.
        • Gość: lusia Re: wyjazd z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 13:27
          Byłem z Triady w tej miejscowości w czerwcu (ale inny hotel i był ok), spokój
          cisza, plaża i woda czyste!!!!! Odpoczeliśmy świetnie.
          • Gość: Mary Re: wyjazd z Triadą IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 13.08.06, 13:30
            właśnie - dobrze, że zaznaczyłaś inny HOTEL !!! bo Hotel Denis a w zasadzie
            niektóre pokoje to totalny syf z grzybem. A woda napewno nie jest czysta w tej
            częśći Grecji !!!
            • Gość: lusia Re: wyjazd z Triadą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.06, 13:35
              Nie wiem jak teraz ale na prawdę w czerwcu woda w morzu rewelacja! (byłem w
              hotelu Anais)
    • nik7 Re: wyjazd z Triadą 28.12.06, 21:41
      Powiem szczerze, ze bylam w sierpniu w hotelu Denis i zastanawiam sie czy nie
      jechac tam ponownie. Zawsze są jakieś, ale... Rzeczywiście standard hotelu
      móglby być wyższy, ale z tego co czytałam wielu hotelom można zarzucić podobne
      rzeczy. Jeśli chodzi o obsługę to jestem zachwycona - nie byli to sztucznie
      uśmiechnięci, zmanierowani ludzie w wykrochmalonych kołnierzykach - jak mieli
      dobry dzień to byli przesympatyczni, jak gorszy (Grecja przegrala w kosza) to
      nie udawali, że jest inaczej. Rzeczywiscie jesli widzieli, ze ktos bierze
      jedzenie na wynos to nie ukrywali, ze im to nie odpowiada. Okolica - zalezy od
      tego na co sie ludzie nastawiaja - jest spokojnie, ale taksowki sa na tyle tanie
      ze nie jest problemem dojechac i wrocic z oddalonej o 4km Paralii. Natomiast
      Korinos na głowę bije Paralię jeśli chodzi o plażę - zamiast hoteli zwężających
      o kilka ładnych metrów plażę w Korinos rozciąga się piękny piaszczysty pas. Ale
      oczywiście każda ocena jest subiektywna i zależy kto czego się spodziewa za bądź
      co bądź mniejsze niż w innych biurach ceny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka