Gość: Kamil IP: 195.117.230.* 15.08.06, 13:32 Wybieram sie z tym biurem na Krete. Czy moze ktos był i moze mi powiedziec czy warto sie z Open Travel tam wybrac? Czy to jest biuro wiarygodne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanma77 Re: Open Travel na Krete 15.08.06, 17:18 na Krecie byłam w zeszłym roku z Triadą ale w niedawno wrociłam z imprezy organizowanej przez Open Travel do Hiszpanii i jestem bardzo zadowolona.Wszystko było tak jak miało być, żadnych wpadek.Jak będziesz na Krecie, przejrzyj w hotelu plan wycieczek( są jak wszędzie kosmicznie drogie)i wybierz się wszędzie tam autkiem( wystarczy je wynająć na 2 dni) i wszystko objedziesz bo Kreta jest malutka(:miłego wypoczynku(: pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Open Travel na Krete IP: 195.117.230.* 15.08.06, 19:23 Dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacięta Re: Open Travel na Krete IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 19:24 Ja osobiście nacięłam się na Open Travel w tym roku. Wysłali mnie do nie tego hotelu co trzeba (Flisvos) Są dwa hotele o tej samej nazwie w dwóch miejscowościach. Nie polecam żadnego z nich. Słyszałam już o dwóch przypadkach kiedy to pracownik tego biura dzwonił do klienta w przeddzień wyjazdu i oferował zmianę warunków - oczywiście na gorsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz Re: Open Travel na Krete IP: *.gl.digi.pl 16.08.06, 11:16 moze troche nie ma temat ale ruszylo mnie stwierdzenie ze kreta jest malutka wiec starczy autko na dwa dni. to jakas totalna bzdura. Kreta olbrzymia nie jest ale nam nie starczylo dwoch tygodni na najwazniejsze tylko miejsca. ostala Matala, VAi, Spinanalonga i wiele innych.Bo przeciez troche na plazy tez trzeba polezec. Odpowiedz Link Zgłoś
soleil30 Re: Open Travel na Krete 16.08.06, 12:32 Wróciłam bardzo zadowolona z wakacji z Krety organizowanych przez Open Travel. Wczasy wykupione były w Delta Travel. To był mój pierwszy wyjazd z tym biurem, ale warto było. Niestety słyszałam jednak o wpadkach, np. ludzie z mojego samolotu znaleźli się nie tam, gdzie trzeba i w o wiele gorszym hotelu od wykupionego. cóż, bywa. Człowiek zawsze ma nadzieję, że to nie jemu się przydarzy. Życzę udanego urlopu na Krecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent z Korfu Re: Open Travel na Krete IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:34 Bardzo wazna informacja jest to ze wykupiles(as) wczasy w Delta Travel biorac pod uwage,ze Open w tym roku sie skonczy,a Delta po trzech latach bedzie znowu turoperatorem( info. sprawdzone). ps Przy okazji serdeczne pozdrowienia dla Jacka Panka bylego prezesa Open Travel i nieustajaco wspolnika Delta Travel.Komentarze pozostawiam forumowiczom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzia Re: Open Travel na Krete IP: 80.68.236.* 16.08.06, 15:57 Witam, ja też byłam w tym roku w Grecji z Open Travel. Akurat naszej grupie trafiła się zmiania hotelu, ale szczerze mówiąc na lepszy. Mieliśmy mieszkać w Armindzie a byliśmy 2 tyg. w Mediterraneo. Polecam ten hotel. Co prawda wyjazdu był jeden minus - z tyg. na tydzień przekładano nam datę wylotu i w sumie polecielismy 2 dni wcześniej niż wykupywaliśmy wakacje, nie wspominając już o godzinach wylotów. Ale wcale nam to nie przeszkadzało, perspektywa 2 tyg. na Krecie wszytsko potrafiła wybaczyć:-) Odpowiedz Link Zgłoś