jaro-84 01.09.06, 20:04 ... czyli jak sie łapie stopa na bałkanach? chetnie poslucham waszych doswiadaczen z wyzej wymienionych krajów. a tak z czystej ciekawosci: probowal ktos przejechac stopem przez kosovo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaro-84 Re: bośnia, serbia, albania - jezdzil ktos? 21.09.06, 13:34 tymczasem i douslyszenia za trzy tygodnie:) ja ide łapać łapac stopa w kierunku albani:D patataj, patataj... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaro-84 Re: asaalam alejkum 14.10.06, 12:52 serbia, czarnogora, bośnia, albania, kosovo, macedonia - te kraje udalo mi sie zwiedzic podczas trzytogodniowego stopowania po balkanach. fantastićko - jakby to poiwedzieli nasi poludniowi sasiedzi- tak moge okreslic najkrocej to wszystko co mnie spotkalo. troche liczb: okolo 3tys km, 65 stopow, sredni czas czekania - 10 min. mnostwo przygod, przesymaptyczni ludzie, niesamowite krajobrazy (ze juz nie wspomne o albanii - szok!) jesli kogos to zaiteresowalo to chetnie podziele sie zdobytym doswiadczeniem. pzdr. jaro Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: asaalam alejkum 18.10.06, 23:06 chcesz opowiem ci przygode.... chcesz opowiem ci przygode... chcesz opowiem.. chcę, chcę, chcę, CHCĘ, CHCĘ !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alka84 Re: bośnia, serbia, albania - jezdzil ktos? 27.10.06, 18:49 super:)może jakieś szczegóły. Bałkany to moje niespełnione marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
jaro-84 Re: bośnia, serbia, albania - jezdzil ktos? 04.11.06, 18:42 sorry, ze dopiero teraz ale mialem problem z netem:/ republika.pl/bossu czytajta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: bośnia, serbia, albania - jezdzil ktos? 06.11.06, 14:43 SUPER! BRAVO! :-) Odpowiedz Link Zgłoś