Dodaj do ulubionych

Rodos-hotel Evi byłam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 20:24
Wrócłam z wyspy Rodos. Byłam w hotelu Evi w Faliraki z biurem Grecos Holiday.
Chetnie odpowiem na pytania
Obserwuj wątek
    • neronka Re: Rodos-hotel Evi byłam 02.09.06, 19:10

Zapraszam do wpisania opinii o swoim hotelu na:
    • joasia78 Re: Rodos-hotel Evi byłam 12.01.07, 12:16
      Ja mam parę pytań .... ;-)
      znajomi wybierają się we wrześniu 2007 (hmmm troszkę duża rozbieżność czasowa)
      i tak grzecznościowo dla nich chcę podpytać.

Przede wszystkim o miejscowość - czy to odpowiednia dla osób młodych (przed 30-
      stką) szukających nie tylko ciszy i spokoju?
      Jaki masz odczucia co do odległości do plaży, bo to chyba kawałek drogi jest?
      I może jeszcze jakieś praktyczne porady, co zaobserwowałaś, czego unikać, z
      czego skorzystać?

Z góry dziękuję i pozdrawiam
      • acapolko Re: Rodos-hotel Evi byłam 12.01.07, 15:30
        Ja wybieram się tam w czerwcu,więc w lipcu będę służyć pomocą .Wybrałam ten
        hotel ze względu na dobre opinie.
      • Gość: ama Re: Rodos-hotel Evi byłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:05
        Otóż ja byłam w sierpniu, więc wszystkie atrakcje były w pełni rozkwitu.Nie mam
        pojęcia jak jest we wrześniu. Byłam bardzo zadowolona, wg mnie hotel położony
        w dobrym miejscu, do centrum Faliraki jakieś 15 min spacerkiem(byłam z 5 letnim
        dzieckiem)a na plażę - skrótami przez park oliwny ok 10min.Plaża piasczysta,
        ale piasek brunatny, tak więc my właściwie byliśmy tylko na tej plaży może 2
        razy.Wypozyczylismy samochód i całymi dniami zwiedzaliśmy i jeżdziliśmy po
        róznych plażach. Jedzenie w hotelu dobre, chociaż ze względu na nasze wypady
        nigdy nie jedlismy obiadów, tylko kolację. Mieliśmy pokój - właściwie 2 pokoje-
        chyba ze względu na dostawkę (dziecko) przy basenie, ale nie było to uciązliwe
        bo ok. 24 imprezy przy basenie sie kończyły. W pokoju lodówka, maszynka
        elektryczna oraz sztućce, kubeczki itd.Pokoje sprzątane codziennie, wymiana
        ręczników co drugi dzień,no i dobrze zostawic parę razy na poduszce napiwek-
        super skutek:)Jak będą jakieś pytania to chetnie odpowiem
        • Gość: as Re: Rodos-hotel Evi byłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:36
          Ja bylam w tym hotelu ze 4 lata tamu, bardzo fajnie polożony, w oddali od
          centrum Faliraki,ale przynajmniej w ciszy i spokoju.
          Ja korzystalam z plazy oddalonej ok 10 minut piechotą(plaza i lezaki platne,ale
          chyba wszędzie w Gracji tak jest).Plaza fajna,czysta,piasek byl brunatny,ale
          mozna chodzic bez butow,w wodzie dno jak w Baltyku-bez skal i kamieni.
          Sam hotel bardzo czysty, za mojego pobytu nie mialam lodowki,ale to mi jakos
          nie przeszkadzalo.
          Jedzenie dobre,a w zasadzie tradycyjnie grckie.Bylam bez dziedcka więc zamiast
          auta wypozyczalam skuter i objezdzalam Rodos we wszystkich mozliwych
          kierunkach. Osobiście polecam miejscowość na samaym pludniu Kata Via, taki
          polski Wąchock. Mala spokojna, cicha wieś sprawiająca wrazenie scenografii z
          filmu. Tam jadlam najlesze jedzenie na swiecie, w malej przydomowej restauracji.
          W centrum Faliraki wieczorami impreza trwa wszędzie. Rodos ty wyspa ulubiona
          przez Brytyjczyków, więc brytjskiej mlodzieży 99%. Kazdy znajdzie cos dla
          siebie.
          • Gość: joasia78 Re: Rodos-hotel Evi byłam IP: 195.116.92.* 15.01.07, 11:16
            dziękuję za odpowiedzi

chętnie przeczytam opisy z waszych wyjazdów letnich - choć już teraz trzeba
            bedzie zarezerwować wyjazd (więc mam nadzieję że to będą pozytywne relacje)

Mam jeszcze pytanie z jakimi biurami jeździliście?
            A co do tych lodówek - "mój" wyjazd jest all inclusive, więc chyba już bez
            lodówek i dodatkowego wyposażenia?

• Gość: ama Re: Rodos-hotel Evi byłam IP: *.tktelekom.pl 16.01.07, 09:21
              Mój wyjazd był też all incll.Myslę, ze aneks kuchenny wynikał z tego, iz
              bylismy z dzieckiem, wiec mieliśmy dostawkę w drugim pokoju i aneks kuchenny.
              Byłam z biurem Grecos Holiday
    • galowyanonim Re: Rodos-hotel Evi byłam 11.01.17, 09:19
      forum.gazeta.pl/forum/w,203,163151227,163151227,Hotel_EVI_Rodos_Faliraki_Ostrzegamy_.html?p=163151227

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka