Gość: Paluch IP: 217.97.238.* 19.09.06, 22:41 Szymek jest z nami kochamy Cie Szymek!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szymek Re: Open Travel podpisał umowe z inwestorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:14 Cieszę się, że jestem z Wami. Szymek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriskros Re: Open Travel podpisał umowe z inwestorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:39 OOO jak milo a wiec sie potwierdzilo. W koncu luzzzzz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiem_swoje taaa chyba że lubi pokera z szulerami 21.09.06, 08:40 jak wyzej nie znam nikogo rozsadnego kto by dal zlamengo grosza za open travel/open travel group wraz z jego długami... no chyba że mówimy o kolejnym "wielkim" "funduszu" "inwestycyjnym" Carlson coś tam... przecie oni maja kasy jak Touaregowie lodu na saharze... wiem_swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svamp Re: Open Travel podpisał umowe z inwestorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 10:43 Poniżej treść oświadczenia Open Travel: "OŚWIADCZENIE Niniejszym pragniemy poinformować Państwa, iż w dniu 20.09.2006 Podróże TV S.A. – Spółka matka biura podróży Open Travel Group podpisało umowę, na podstawie której firma pozyskała strategicznego inwestora finansowego. Fakt ten jest szczególnie istotny, gdyż jest gwarantem stabilizacji finansowej oraz bezpieczeństwa współpracy handlowej z firmą Open Travel Group. Pragniemy jednocześnie zaprzeczyć pojawiającym się, nierzetelnym informacjom o problemach biura Open Travel Group natury finansowej. Umowa podpisana z inwestorem finansowym jest bowiem nie tylko dowodem na duże zainteresowanie firmą i branżą turystyczną lecz sygnałem potwierdzającym dynamiczny rozwój firmy i zapowiedzią inwestycji w przyszłości. Mając na uwadze dobro oraz obopólne korzyści płynące z dotychczasowej współpracy, pragniemy zapewnić Państwa, iż dołożymy wszelkich starań w celu usprawnienia wzajemnych relacji handlowych i systemu rozliczeń. Zarząd Open Travel Group" Odpowiedz Link Zgłoś
wiem_swoje tere fere kuku... 21.09.06, 12:05 strasznie tajemniczy ten inwestor ;-P skoro zarząd open travel group nie chce go ujawnić... taki komunikat to może sobie "zarząd" OTG wsadzić... np. między bajki pamietam jeszcze podobne "kominikaty" big blue, alpiny itd - kazdy z nich do końca szukał inwestora i z inwestorem rozmawiał... kto jest na tyle głupi żeby w ten interes wrzucic pieniadze?? przy okazji niech zarząd OTG pamięta że zgodnie z ksh odpowiada za długi spółki majątkiem osobistym bo w odpowiednim momencie nie zgłosił jej upadku! pozdrawiam "inwestora" i zarząd OTG wiem swoje Odpowiedz Link Zgłoś