Gość: web IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 12:08 chciałem odpowiedzieć jako zalogowany na forum Egipt. Nie moge, post znika. jako zalogowany nie moge nigdzie nic napisać. Jak mam bana, to proszę o wyjasnienie za co Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: czy mam bana? 18.10.06, 15:45 Gość portalu: web napisał(a): > chciałem odpowiedzieć jako zalogowany na forum Egipt. Nie moge, post znika. > jako zalogowany nie moge nigdzie nic napisać. > Jak mam bana, to proszę o wyjasnienie za co jesli masz bana to powinien (chyba) pojawic sie komunikat do ktorej godz. nie mozesz pisac. Ja ostatnio tez tak mialam, ze pisalam posta, klikalam wyslij a potem pokazywalo mi sie puste okno jakby przed napisaniem postu-to chyba nie byl ban:-), moze sprobuj zamknac cale okno gazety i otworz na nowo:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: czy mam bana? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:18 dzieki Iberia. mam własnie takowe objawy :) Czyli jest szansa, że zdrowy będę Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: czy mam bana? 18.10.06, 16:39 dokładnie miałem to samo / dlaczego ???????????????? /... ale jakos wróciło do normy deo Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: czy mam bana? 18.10.06, 17:10 uff toscie mnie chlopaki pocieszyli bo soe wystraszylam, ze tylko ja mialam takie cuda na kiju :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: czy mam bana? 18.10.06, 17:18 tak zrobiłem i ok jak na razie pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś