smeja 13.11.06, 08:53 Właśnie po raz kolejny wróciłam z podróży z biurem Rainbow Tours Jeżdżę z tym biurem zawsze i od dawna POLECAM ZDECYDOWANIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IZA Re: polecam Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:48 A ja zdecydowanie nie polecam.Byłam z nimi jeden raz i już więcej nie mam ochoty.Nastawieni są na mało wymagającą masówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
smeja Re: polecam Rainbow Tours 15.11.06, 11:40 Iza a mozesz cos wiecej napisac Co ci sie nie podobalo z wycieczki z Rainbow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacperek27 Re: polecam Rainbow Tours IP: *.mercatorpapier.com.pl 15.11.06, 13:24 a ja tez nie polecam wybieralam wylot z Katowic i w ostatniej chwili tzn 3 dni przed planowana podroza zadzwonili do mnie , ze niestety zarówno wylot jak i powrot bedzie z W-wy Odpowiedz Link Zgłoś
alibaba355 Re: polecam Rainbow Tours 15.11.06, 15:13 a ja byłem latem w sharm el sheikh - hotel Laguna vista i rewelacja była dobre jedzenie, doskonały rezydent Amir, super hotel, przelot OK, bez opóznien i nerwów... ale tu widze opinie nie poparte faktami dr alibaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekoss Re: polecam Rainbow Tours IP: *.chello.pl 15.11.06, 16:08 Ja byłam na rejsie wzdłuż Nilu i na Klasycznej Helladzie.Wróciłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: polecam Rainbow Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:00 Byłam z RT na Klasycznej Helladzie i miło wspominam ten wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
smeja do GRAS 17.11.06, 10:24 Nie wiem jak z innymi ale mogę Cię zapewnić że ja z biurem Rainbow nie jestem w zaden sposób zwiazana Byłam z nimi na 6 wycieczkach i tylko raz mieli wpadke z zamiana hotelu (wcale nie na gorszy ale w innej miejscowosci) i dostalam za to zwrot pieniezny za czesc wycieczki Teraz wyjezdzam do Tajladnii rowniez z Rainbow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRAS Re: do alibaby355 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 03:12 jak zwykle zapomniałeś dodać do swojej opini że jesteś pracownikiem rainbow tours Odpowiedz Link Zgłoś
alibaba355 do gras 16.11.06, 10:41 taaaa... tu wszyscy co chwala sa z rainbowtours, a ci nie chwalą sa z konkurencji ;-)) typowo pisowskie myslenie ps. i nie pal chłopie/kobieto trawki bo szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrec61 Re:ja o rainbow IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.06, 10:58 byliśmy z nimi na rejsie po nilu i obiektywnie powiem że wpienili nas tym że obiecane w programie wycieczki fakultatywne do dendery i abydos nie zostały zorganizowane, ale po skardze z naszej strony, wypłacili za ten niezrealizowany element programu pewne pieniądze. reszta imprezy raczej ok (trochę leniwa pilotka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gras Re: do alibaby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 01:56 nie rozumiem czemu się wstydzisz przyznać że jesteś pracownikiem rainbow tours i reklamujesz swoje biuro na tym forum,cz to coś złego?radzę nie palć tyle trawki ,może jak przestaniesz to sobie przypomniesz gdzie pracujesz.a jeśli chodzi o mnie to uważam rainbow tours za jedno z kilku dobrych biur w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
alibaba355 do trawki 17.11.06, 10:06 zatem zgadzamy sie w jednym że rainbowtours jest dobrym biurem a chwale dlatego że mi sie podobało na wyjeżdzie... i pewnie mam jakiś emocjonalny stosunek do tego biura bo mieszkam w Łodzi i tam też jest centrala rainbowtours dr.alibaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gras Re: do alego baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:42 a mógłbyś jasno odpowiedzieć ,jesteś pracownikiem rainbow tours i reklamujesz to biuro na tym forum czy też nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: do alibaby355 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 16:08 ja pracuje w biurze podróży (akurat nie rainbow tours:P) i sprzedajemy ofertę rainbowa - wszyscy wracają zadowoleni, a przez ostatnie 5 lat mielismy na nich 1 reklamację (facet pojechał w sierpniu na autokarówkę do włoch i skarżył się, że było za gorąco:D). więc też polecam rainbowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Okropna firma IP: *.pedhemat.am.wroc.pl 20.11.06, 01:40 Co co przeżylismy w podróży do Bulgarii i z powrotem a także na miejscu to był istny horror, który kilka osób obszernie w swoim czasie w internecie opisało. Tandetne, bezczelnie nabijające klientów w butelkę biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
smeja Rainbow Tours - polecma 20.11.06, 08:46 Zapewniam że nie jestem pracownikiem biura Rainbow Po prostu byłam z nim na kilku wycieczkach (6) i niegdy się nie zawiodłam Raz w Grecji zamieniono nam hotel (wcale nie na gorszy ale w innej miejscowośc - na wygnajewie) ale po powrocie dali nam zadośćuczynienie pieniężne i szczerze mówiec byłam bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: polecam Rainbow Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:30 Byłam w tym roku z rainbow "włochy klasyczne" i wróciłam bardzo zadowolona, nie miałam rzadnych zastrzeżeń i prawdopodobnie kolejny urlop spędze również z rainbow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość JWP Re: polecam Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:06 Smeja.Mam prośbę,napisz ,z jakich wyjazdów korzystałaś z Rainbow.Zaczynam już mysleć o przyszłorocznym urlopie i Twoje uwagi mogą pomóc mi podjąć decyzję odnośnie kierunku podróży.Ja w tym roku byłam po raz pierwszy z Rainbow-na wycieczce Egipt wzdłuż Nilu,wróciłam b.zadowolona z wyjazdu i dlatego myślę o ponownej imprezie z tym biurem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
smeja Re: polecam Rainbow Tours 21.11.06, 14:07 Bylam z Rainbow w Egipcie - wzdłuż Nilu ale to masz już za sobą Moje kolejne podróże to: Chorwacja, Maroko, Grecja, Tajlandia (wyjezdzam) - wszystkie objazdowki- polecam z Rainbow także wypady sylwestrowe Zawsze bylam zadowolona - owszem wpadka tez sie zdazyla (opisalam ja wyzej) ale nie bylismy skazani sami na siebie i dostalismy zwrot czesci oplaty za wycieczke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexander ja też polecam Rainbow Tours IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.11.06, 11:54 latem byłem na krecie w hotelu sirios village, niedaleko chanii wszystko wg. programu i doskonały rezydent polecam biuro alex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: polecam Rainbow Tours IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:51 Byłem W maju w Chorwacji.Były małe potknięcia ale ogólnie OK.Pojadę Z nimi w przyszlym roku.Myslę że warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: latawiec Re: polecam Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:39 A my z mężem nie jesteśmy pracownikami tego biura tylko prawnikami i polecamy to biuro. Byliśmy w październiku na Costa Brava i bardzo nam się podobało. Wszystko jak w ofercie (a po tym co się nasłuchaliśmy o różnych biurach sprawdzaliśmy skrupulatnie), pilotka świetna,hotel ok,organizacja bez zarzutu. POLECAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: polecam Rainbow Tours IP: *.chello.pl 26.11.06, 12:39 A ja byłam z nimi w maju na objazdówce po Sycylii i też jestem zadowolona.Teraz chcę jechać na objazd Tajlandii, i jesli nie pojadę z Orbisem to nie widzę innego biura, z którego mogłabym pojechać jak tylko rainbow tours.Zaznaczam,nie jestem pracownikiem biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: polecam Rainbow Tours IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.11.06, 21:00 Ja wróciłam z Baśniowej Tajlandi było super a odbyłam już pare objazdówek z innymi biurami naprawde jestem bardzo zadowolona .Konrad pilot wycieczki pełen prowesjonalizm a nie człowiek z przypadku .Basiu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
smeja Re: polecam Rainbow Tours 27.11.06, 07:47 Zosia ja lecę z Rainbow na objazdówkę 15 stycznia powiedz jak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: polecam Rainbow Tours IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.11.06, 08:42 moja uwaga hotel sigma jest 20km od centrum i jest wiekowy wieksza część grupy pojechała do niego i zachwytu to ja u nich nie widziałm .Ja dopłaciłam do royal hotel w centrum mozna było poczuc klimat Tajlandi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: polecam Rainbow Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 11:02 Z czystym sumieniem polecam to biuro byłem z nimi na kilku objazdówkach - maroko - egipt + jordania - egipt rejs + zwiedzanie - baśniowa tajlandia - tajlandia + kambodża + wietnam Mają dobrych pilotów, w miarę dobre hotele, no i co najważniejsze ciekawe programy objazdów. Biuro godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: polecam Rainbow Tours IP: *.slowianin.pl 04.12.06, 12:16 A ja tego biura nie polecam.Miałem mieć wyjazd ze Szczecina,a nagrali się dzień przed wyjazdem na sekretarkę,że wyjazd z Poznania.A gdybym nie był już do wyjazdu w domu?To co?Przez telefon/jak dzwoniłem/ byli butni i chamscy.KONIEC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Ja jestem zadowolona IP: 195.116.105.* 04.12.06, 14:31 Byałam w Jordanii i mimo pewnych wpadek (zbyt późny przyjazd na pustynię, byłam zadowolona - głównie dzięki super pilotce - Pani Małgosi (pozdrowienia!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jordanka Re: Ja jestem zadowolona IP: 213.77.49.* 08.12.06, 09:08 Ja też byłam w Jordanii z Raibow i dzięki tejże samej pilotce pani Małgosi nie mogłam cieszyć się tą wycieczką tak jak powinnam. Uważam, ze wycieczki fakultatywne były realizowane kosztem normalnego programu, a na pustynię Wadi Rum dotarliśmy, gdy już w zasadzie zaszło słońce i po chwili zrobiło się całkiem ciemno. Ale ważniejszy był obiad w restauracji zaprzyjaźnionej z naszą panią pilotką... W dodatku pani Małgosia uważała, ze wszystko jest w należytym porządku i program został zrealizowany... cóż... jestem odmiennego zdania... Podsumowując - ze strony biura wszystko było ok, ale postawa pani pilotki pozostawiała wiele do życzenia. Mam nadzieję, ze nigdy więcej na swym szlaku turytycznym jej nie spotkam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin z Elbląga Ochydne babsko pilotka Małgorzata Łukaszewska IP: *.elb.vectranet.pl 08.12.06, 18:05 Witam! Ja także byłem w Jordanii z Rainbowem. Jeżeli chodzi o firmę nie mam żadnych zastrzeżeń! Jednakże nasza wróżbitka, znawczyni wahadelkowatego dziedzictwa, kobieta, (choć wcale o niej tak nie myślę) babsko wstrętne i ohydne PANI CUDOWNA PILOTKA MALGORZATA ŁUKASZEWSKA (zapamiętajcie to nazwisko i omijajcie z daleka) przeszła sama siebie. To cos, co miało być pilotka było jednym wielkim wstrętnym dbającym o swoja kasę w kieszeni babskiem, wrednym, dwulicowym oszustem finansowym, nieukiem z brakiem podstawowej wiedzy, brzydka, arogancka, bezczelna i kłamliwą kretynka. Aż przykro było patrzyć i słuchać tych nieudolnie tłumaczonych z angielskiego wypowiedzi przewodnika jordańskiego. Nasz licencjonowany przewodnik jordański Burhan Arab to człowiek nie tylko wielkiego serca, ogromnej wiedzy, pasji a także szacunku i przyjaźni do turystów, ale także osoba, która, potrafiła okazać skruchę i przeprosić w sytuacji, w której nie zawsze wszystko wyszło. Mogę powiedzieć, ze został on moim PRZYJACIELEM!! Jest tych słów wart. Niestety wracam teraz do Pani Małgosi polskiej pilotki (znaczy się debilka). Jak pisała moja poprzedniczka i współtowarzyszka jordanskich wędrówek (gość portalu Jordanka) nasza Pani pilotka Małgosia to kobieta, o której aż przykro pisać. Ja tez będę pisał o pustyni Wadi Rum i o powrocie do Egiptu. Tak wiec zaczynam. Małgosia (aż mnie trzęsie - ohyda, wrrrr!!) Popisała się już w po przylocie do Egiptu tj. Szarmu. Faflunila i była zdezorientowana. Po transferze motorówką do Jordanii dała popis swojego chamstwa i obłudy. W hoteliku w Petrze naciągała jak tylko mogła na wszystkie możliwe wycieczki, jakie były w ofercie. Nie denerwowałoby mnie to gdyby nie były organizowane kosztem programu wycieczki. Przez Petrę przegoniła nas jak byśmy byli nie na wycieczce krajoznawczej a na poligonie w Drawsku Pomorskim. W upale musieliśmy się wspinać do klasztoru a potem na złamanie karku do Malej Petry, (na która uprzedzam SZKODA KASY!!!). Na wycieczkę nad rzekę Jordan nie reflektowaliśmy i zapewniono nas, że osoby niechcące jechać będą mogły zostać w klimatyzowanym autokarze. Jakież było nasze zdziwienie, gdy dojechaliśmy do bram. Wysadzono nas na środku pustyni w upale 54 stopni i róbta, co chceta. Całe szczęście, że był Barchan (pilot jordański). Zabrał nas do swojego przyjaciela sklepikarza i ugościł jak tylko mógł. Zaserwowano nam kawę z kardamonem (FANTATSTCZNA!!! POLECAM. Od teraz tylko taka parzę!!!!) i opowiedział o Jordanii, o swojej rodzinie o walkach na Wzgórzach Golan i o sytuacji w Izraelu. Pilot pierwsza klasa. Nie to, co Małgosia i jej słomiany zapał i chamstwo. Ale jej szczyt chamstwa miał dopiero nastąpić i nastąpił na pustyni Wadi Rum. No tam Małgosia dała popis największego dotychczas i współcześnie występującego chamstwa i obłudy. No, więc po uprzednim oczywiście postoju obiadowym, (który kosztował nie mało) spóźniliśmy się do Wadi. Trafiliśmy na późny wieczór i już zachodziło słońce. Tak, więc mogliśmy podziwiać podobno przepiękna pustynię przez 4 minuty. Małgonia (aż mnie szlak trafia na wspomnienie) położyła się na piasku i podobno chłonęła przestrzeń wahadełkową (podobno znawczyni wahadełka, na litość boską zabrać ją w otchłań). Jednak musiałem jej przerwać to leżenie na brudnym piachu i oderwać ją od rozważań egzystencjalnych. Troszkę tylko nią potrząsnąłem. Myślałem, że ją uduszę. Wracaliśmy oczywiście po tych 4 minutach zwiedzania czarnej jak smoła otchłani (podobno tyle tylko było zaplanowane w programie) do cudownego hoteliku. Jakby nie można było podarować sobie tego żarcia i nacieszyć się widokami Wadi. Ale, po co przecież można nabić sobie kieszeń kasą od właściciela baru. Sama mówiła, że Wadi to 2 po Petrze najważniejsze miejsce w Jordanii a ona odstawiła taka szopkę w autokarze, że musieli mnie prawie trzymać bym jej nie uszkodził. Wtedy dała popis, którego nigdy jej nie wybaczę. Była bezczelna, chamska, arogancka, (o czym już wcześniej wiedzieliśmy) jednakże teraz to przeszła sama siebie. Bełkotała coś o wielbłądach, choć wcale tam nie występują i mówiła, że to nie jej wina, że nie przyjechaliśmy na czas. Olewała nas i drwiła. Nazajutrz dzień przed powrotem udawała, że nic się nie stało i nie poczuwała się chociażby do ludzkiego odruchu, jakim są przeprosiny. Tuz po odbiciu i pożegnaniu się z Burhanem przeprowadziłem rozmowę ze wstrętną, znienawidzoną łachudrą Panią Małgonię. W sposób kulturalny, (który jest jej nieznany), elokwentny, (jakiego dotychczas nie zaznała), inteligentny, (czego nigdy babsko nie osiągnie) i nadzwyczaj spokojnie powiedziałem jej, że jest (elokwentnie) kreaturą i mam nadzieję, że nie będę jej musiał więcej oglądać. W Egipcie chodziła przy nas a w szczególność ci przymnie na paluszkach i tak też zniknęła z pola widzenia. I całe szczęście. Kończąc proszę by wszyscy, którzy mogą przed wyjazdem dowiedzieć się czy Małgosia będzie waszą pilotką poważnie zastanowili się nad wyjazdem właśnie z nią. Jordania była, jest i będzie nadal moim marzeniem a ta BABA wszystko musiała zniszczyć. Ale nie żałuję całej wycieczki. Jordania to piękny kraj, fantastyczni ludzie (chociażby Burhan, z którym mam kontakt i namiary to tej pory) i cudowne miejsca oraz zabytki. Jeżeli możecie i chcecie JEDŹCIE KONIECZNIE. P.S. Małgonia ty wiedźmo, żeby zemsta faraona pochłonęła cię w otchłań, byś nigdy już nikomu swą paskudną gębą nie zatruła wypoczynku. ZGIŃ PRZEPADNIJ (a mówiłem, że zrobię Ci reklamę a do biura też chęcią coś napiszę) Twój Marcin z Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alego baca Re: Ochydne babsko pilotka Małgorzata Łukaszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 00:41 Dzięki za przestrogę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p .n Re: Ochydne babsko pilotka Małgorzata Łukaszewska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 12:18 mysle ze to co napisałes jest okrutne na temat p.MAŁGOSI .JA WRÓCIŁEM BARDZO ZADOWOLONY ,TAKICH SYTUŁACJI MIESIACU WRZESNIU NIE BYŁO . Odpowiedz Link Zgłoś
tomski111 Re: Ochydne babsko pilotka Małgorzata Łukaszewska 22.01.18, 15:18 Witam ,trafiliśmy na tą kreaturę w Etiopii to co zrobiła z nami to jakaś masakra !!!!!!Chory umysłowo człowiek !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Rainbow Tours jest OK IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.12.06, 22:35 w wakacje byłam w hiszpani na objazdówce i pobycie na costa del sol - htl. san fermin wyjazd bardzo udany, dobra obsługa a szczególnie rezydent Maciek na pobycie fifi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restaurator Re: Rainbow Tours jest OK IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.12.06, 11:44 Bylismy teraz z Rainbow w Egipcie, rejs po Nilu,Kair, pobyt w Hurghadzie.od 23.11 do 07.12. Jestesmy zadowoleni,nie bylo wpadki, pilotka Dominika bardzo fajna babka, i kompetentna,dba o grupe,pozdraiwamy jej!Hotel Empire OK, jedzenie dobre,pokoje bardzo czyste.Statek tez Ok,5 gwiazdek moze nie ma praktycznnie ale baaaaardzo !!!! dobra obsluga na 5++ oceniamy i nadrabialy z tym ,usmiechem,zyczliwoscia i z dobrym jedzeniem:)))W Kairze Mayorca ujdzie,nie jest to super hotel ale nie jest tak zle zadnych robakow,czysto,jedzenie niezbyt ale coz, to egipskie 3 * i w stolicy, kosztuje przez net 120 LE / zatem 65 PLN- za tyle nie oczekujcie sie Sheratonu...Ogolnie POLECAM RAINBOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gras Re: Rainbow Tours jest OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 04:56 hej karol odezwij się Odpowiedz Link Zgłoś
bleve Re: Rainbow Tours jest OK 25.12.06, 21:33 Mogę dopowiedzieć kilka słów od siebie. Byłam na takiej wycieczce z Rainbow w Egipcie, rejs po nilu. Całokształt oceniam pozytywnie, chociaż muszę powiedzieć, że były drobne wpadki, jak brak reczników czy nie działajaca klimatyzacja (na szczęście w naszym pokoju to nie miało miejsca) Co moim zdaniem należy mieć na uwadze to rezydentka - niejaka Pani Małgosia. Oceniam jej podejście do klientów, turystów czyli nas... kiepsko, bardzo kiepsko. Chodzi i się usmiecha, ale mysli tylko o kasie dla siebie. Zebrała olbrzymie pieniądze na wstępy i tzw łapówki dla miejscowych, gdzie w sumie nie rozliczyła się z tego a my mieliśmy i tak wiele nieprzyjemności. Kolejnym mankamentem jest długotrwałe po nikomu niepotrzebnych sklepach z papirusami czy perfumami (proponowane przez p. Małgosię - gdzie ceny wiele wyższe aniżeli na mieście w choćby w Kairze) Całość wycieczki oceniam super, było warto jechać. Poprosze tylko mniej pazerną rezydentkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rainbow Tours jest OK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:21 Napisz proszę cos więcej o tej wycieczce, czy program był zrealizowany, jak z wyżywieniem. Wybieram się na taką wycieczkę w 2007 roku i zastanawiam się co do biura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania poprzedni post do fifi-objazdówka po Hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: restaurator Re: Rainbow Tours jest OK IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.12.06, 11:22 Jka juz opisalem,jestemy na prawde zadowoleni z wycziecki.Program byl zrealizowany,wszystko tez na dobrym dosc poziomie,nie bylo żadnej wpadki,porżadne autobusy,klimatyzacja dziala,pokoje w hotelach czyste,statek jak opisalem bardzo czyste,i obsluga na prawdę na bardzo wysokiem poziomie.Pierwsze 2 dni zawsze w hotelu Empire,bardzo czysty i dobra obsługa,jedzienie bardzo duzo i dobre.Lecz na pobyt polecilbym doplacic do See Star,bo ma wlasną plaze,i lepiej nadaje sie do odpoczynku juz po rejsie.Programy byli zrealizowane,lokalne przewodniki tez ok,ale i tak polska pilotka prawadzi grupę, i ona opowiada oprocz kairu,gdzie egipcjanin,ktory dosc dobrze mowi po polsku zatem tez ok. Takze z czystym sumieniem mogę polecic tej imprezy,z Rainbow Tours.Pierwszy raz z nimi jechalismy,ale nastepnym roku tez rozwazamy wyjazd z nimi ,do innego kraju,i jesli bedzie tez tak dobra to bedzimey ich klientami moze stalymi.Zaznaczam,ze NIE jestem zwiazany w zadnej formie z ta firmą,zatem nie mam zadnego interesu ich reklamowac.Lecz tez mam firmę zwiazany z turystyką,takze potrafie dosc dobrze ocenic poziom usług,i tym razme bylismy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka UE Re: Rainbow Tours jest OK IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 18:08 Szanowni Państwo, bardzo proszę o wypełnienie ankiety na temat obsługi klienta w salonach firmowych Rainbow Tours S.A. Ankieta jest anonimowa a uzyskane wyniki pozwolą mi napisać pracę licencjacką na temat znaczenia obsługi klienta w przedsiębiorstwie turystycznym. Rozwiązanie ankiety nie zajmuje więcej niz 5 minut, dziękuję z góry za wypełnienie. moje-ankiety.pl/respond-41083/sec-EnBc5bdb.html Odpowiedz Link Zgłoś