Dodaj do ulubionych

Z Itaką na Lanzarote

04.01.07, 21:16
Czy ktoś był może z Itaką na Wyspach Kanaryjskich? Chcieliśmy się tam wybrać
w lutym z rocznym dzieckiem i wolę nie ryzykować że będą jakieś problemy.
Obserwuj wątek
    • Gość: monika Re: Z Itaką na Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:08
      witaj Maju po raz drugi. dodam tylko, że my też jedziemy z Itaki. ja z kolei
      zastanawiam się jakie tam są ceny pieluch, droższe ale ile? bedziemy w hotelu
      los zocos.
      • Gość: maja750 Re: Z Itaką na Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 17:59
        Kilka lat temu byłam na Gran Canarii i z tego co pamiętam to ceny były
        porównywalne do naszych. Nie wiem jak jest teraz..Wtedy jeszcze nie miałam
        dziecka i o pieluchy się nie martwiłam. Może lepiej zabrać ze sobą? Lecicie na
        tydzień czy na dwa? Pozdr
      • Gość: ~boxik Re: Z Itaką na Lanzarote IP: *.warszawa.dialog.net.pl 05.02.07, 15:08
        Z żonką wybieramy się na Lanzarote do Hotelu Los Zocos w marcu.
        Hotel od remontu zbiera coraz lepsze recenzje. Trochę się zaniepokoiłem po tym
        jak Itaka na początku lutego wprowadziła drobne sprostowanie w opisie: brak
        basenu podgrzewanego, oraz fakt że goście biura Itaka są zakwaterowywani również
        w starszej części hotelu (a te z tego co wyczytałem nie zasługują na najwyższe
        noty).
        Jak wrócimy damy znać.
    • rubin777 Re: Z Itaką na Lanzarote 06.01.07, 21:53
      Też lecę na Lanzarote z Itaki ale dopiero 09.06.Napisz parę słów o
      pobycie.Pozdrawiam i życzę dobrego wypoczynku.
      • t.reszczynski Re: Z Itaką na Lanzarote 18.01.07, 15:02
        Witam

Polecam ofetę Gran Melia Salinas
        www20.wakacje.pl/oferty/wyspy-kanaryjskie/gran-melia-salinas-122615.html
        Naprawdę dobra propzycja.

Tomasz Reszczyński - Wakacje.pl
        Specjalista d/s turystyki
        • Gość: h69 Re: Z Itaką na Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 23:55
          Chyba pan sobie zarty robi:} z taka kase na wyspy?8 tysiakow za osobe to musi
          byc super.ja mam 4 dorosle osoby w domu to jest320tys zl.!!!!

• Gość: h69 Re: Z Itaką na Lanzarote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 22:37
            o pomylka o jedno 0 :)))) przepraszam:))) to by dopiero byla cena.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka