jlena 18.01.07, 10:41 Witam, wybieram się do tego hotelu w czerwcu. Jest to nowy obiekt i nie znalazałam o nim żadnych opinii - czy ktoś z Was może w nim był i może coś o nim napisać? Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martushka1 Re: Rodos hotel Sunshine Vacation Club 18.01.07, 11:20 Ewentualnie możesz szukać kogoś kto był w dawnym Magic Life na Rodos... bo to do tego sezonu był ten hotel, ale nie będą one zapewne miarodajne bo zmienił się właściciel=zmienił się też sam hotel:) ja wiem jedno znajduje blisko lotniska i samoloty latają na prawdę nisko i jest przez to głośno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Rodos hotel Sunshine Vacation Club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 11:38 Też szukałam opinii, O Magic Life też nic nie ma nawet na stronach niemieckich. W końcu wybraliśmy inny też na czerwiec. Różnica w cenie wystarczy na rozpustę na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martushka1 Re: Rodos hotel Sunshine Vacation Club IP: *.tvk.torun.pl 18.01.07, 13:12 na holidaycheck jakby kogoś interesowało trochę jest... skarżą się zwłaszcza na mocno zużyte pokoje, ale tezapewne zostały wyremontowane, albo ja naiwna jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś