Dodaj do ulubionych

Chiny z Logos Travel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 16:33
Witam,
Zastanawiam się nad wycieczką "Chiny w pigułce" (8 dni) z firmą Logos Travel.
Wycieczka jest dosyć droga w porównaniu z innymi firmami (w innych można
kupić za podobną cenę pobyt na 13-15 dni). Czy warto płacić więcej? Czy ktoś
z Was ma doświadczenia z wycieczek z firmą Logos?
Z góry dziękuję,
Paweł
Obserwuj wątek
    • Gość: Krysia Re: Chiny z Logos Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:44
      Mogę polecić śmiało trasę prezydencką z CT Poland. Miałam małe pojęcie o
      Chinach, jak ją wybierałam (no i kasy) - teraz wybrałabym jeszcze dłuższą, tyle
      tam do zobaczenia. W tym roku jadę więc jeszcze raz. Prezydencka jest świetna,
      tak uwazała cała nasza grupa. Biuro sprawdzone. Naprawdę warto czasami troche
      odłozyc wyjazd, uzbierac brakującą kwotę, bo chiny sa fascynujące.
      Pozdrawiam
      • danutka661 Re: Chiny z Logos Travel 25.01.07, 20:37
        cześć Krysia...
        • Gość: Krysia Re: Chiny z Logos Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:16
          Cześć Danusia! Jak tam przygotowania do Indii? Fajna przygoda, ale wydawało mi
          się, że już nigdy nie będę chciała tam wrócić... Jednak po czasie i paru
          filmach o Indiach południowych chciałabym i tam być. Tymczasem przygotowuję się
          do wyprawy w Tybet (najlepszą oferte ma CT POLAND -Mistyczne Himalaje -Tybet,
          Nepal, ale terminy nieciekawe).
          Nawiązując do treści jednego z Twoich postów: warto zostać na zakupy przy
          świątyniach w Kadżuraho i wrócić rikszą(tam zrobiłysmy dobre zakupy - ja
          materiały, na jakich mi zależało). Ponadto w Pokharze i Katmandu (właśnie
          owijam się w pled jaka, warto kupić). Udanego urlopu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka