Gość: aga IP: 212.244.254.* 15.04.03, 09:25 hej, nigdy tam nie byłam i nie wiem jak stoi sprawa z noclegami (hotele, kwatery, czy tp.) interesuje mnie oczywiscie weekend majowy, moze ktos ma jakies namiary? aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MISIA Re: Zegrze - noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 22:05 Czy mogę Ci coś poradzić? Są ładniejsze miejsca na ten weekend np. zalew Sulejowski koło Tomaszowa Mazowieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISIA Re: Zegrze - noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.03, 22:08 Informacje o noclegach www.wodr-bratoszewice.agro.pl Zalew Sulejowski i okolice Spały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Zegrze - noclegi IP: 217.153.45.* 16.04.03, 06:08 Niedawno wybudowano tam hotel "500" - chyba nie pomyliłam - tak ta sieć się nazywa. Nigdy w nim nie byłam, ale wygląda nieżle. Usytuowany jest między drogą wjazdową do Warszawy a Zalewem. Oni mają swoją stronę internetową, więc może tam zasięgnij informacji. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś