Gość: elik IP: 193.59.95.* 05.03.07, 11:38 Interesuje mnie wycieczka Skandynawia, Nordkapp i Lofoty z Rainbowtours. Czy ktoś był na tej wycieczce i podzieli sie uwagami? Warto wykupić obiadokolacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tulipanek Re: Skandynawia z Rainbow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 12:12 powiem Ci że wycieczka super zorganizowana:) Naprawde warto a co do obiadokolacji to bardzo sie opłaca bo tam strasznie drogo jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elik Re: Skandynawia z Rainbow IP: 193.59.95.* 05.03.07, 14:26 Słyszałam, że drogo:( W sumie te obiadokolacje też nie są tanie ok. 100 za posiłek. Jedzonko było dopiero wieczorem w hotelu? Można było sobie wybrać co się chce, czy nie ma wyboru? W ciągu dnia była też możliwość coś przekąsić? Tak się dopytuję, bo nie jem mięsa i obawiam się, że zapłacę za obiadokolacje a potem i tak nie bedę w stanie ich zjeść. W jakim teminie byłeś? Ja mam do wyboru druga połowę maja albo czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardpiwowarczyk Re: Skandynawia z Rainbow IP: *.elk.mm.pl 05.03.07, 12:14 Nasza 21- dniowa objazdówka po Norwegii jest z własnym (zabranym ze sobą) wyżywieniem. Noclegi na całej trasie w domkach z aneksami kuchennymi. Program imprezy na stronie internetowej www.selment.com Objazdówkę poprowadzi pilot z uprawnieniami na Skandynawię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elik Re: Skandynawia z Rainbow IP: 193.59.95.* 05.03.07, 14:27 Program super ale mam tylko 2 tyg urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
benibe Re: Skandynawia z Rainbow 15.04.07, 18:57 Też jadę na taką wycieczkę (od 22.06.) i mam ten sam problem, ale jak narazie nie widzę konkretnej odpowiedzi. Czy można kupic jedzenie na miejscu w hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś