Dodaj do ulubionych

Rodos-central wings

IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 22.03.07, 12:41
Witam. Czy ktoś moze leciał na Rodos z Travel Time? Latają Central Wingsem i
mam pytanie czy mimo ze to tani przewoznik to siedzen chyba porwanych nie
maja, jak tu nie dawno w narzekaniach przeczytałam:)Moze ktos leciał juz
Travel Time na Rodos i wie czy te godziny wylotu które podaja w umowie to sie
raczej nie zmieniaja (wiadomo, ze moze sie tak zdarzyc). Bo jak czytam ze
biuro z góry wie ze o tej godz nie wylatuja a pisza tak zeby przyciagac ludzi
to tak sie troche zastanawiam jak to z Travel Time jest:)
Obserwuj wątek
    • Gość: jk Re: Rodos-central wings IP: *.chello.pl 23.03.07, 20:50
      ja bylem rok temu we wrzesniu wlasnie z traveltime na rodos. wylot z warszawy
      byl planowy. powrot niestety 6 godzin opoznienia :-) a grupa co przyjechala na
      dwa tygodnie tez wylot z warszawy mieli opozniony 6 godz, wiec wsciekli na
      lotnisku chodzili ze hej :-) niestety te loty rok temu odbywaly sie nastepujaco
      warszawa rodos katowice rodos warszawa. i kazde opoznienie w jednym segmencie
      sie ostro kumulowalo. lotnisko na rodos jest praktycznie zamkniete w nocy i maja
      niewygodne zimne siedziska :-) pzdr
      • neronka Re: Rodos-central wings 26.03.07, 20:52

• Gość: Weronika Re: Rodos-central wings IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.03.07, 11:30
          No to pocieszajace. Tak rozgryzam te wyloty i widze ze oni lataja ze wszystkich
          miast w czwartek a Wroclaw(bo to mnie interesuje)lata tylko w poniedzialki,
          wiec moze jest szansa ze jednak jakis strasznych opoznien nie bedzie. Ciezko
          ich rozgrysc jak dokladnie lataja, jak i skad grupy zabieraja najpierw, bo z
          tego co zauwazylam najwiecej spozniej maja chyba Katowice. Pozdrawiam
          • Gość: coctail Re: Rodos-central wings IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 12:54
            akurat nie ma znaczenie jakie to biuro jest (czy travel time, orbis, tui ....).
            Czesto kilku touroperatorow leci razem. Za opoznienia odpowiada przewoznik, a
            takie sa w sezonie (nie ma znaczenia czy central wing czy lufthansa czy KLM).
            Samolotow z roku na rok na niebie wiecej, porty lotnicze zapchane to i sa
            poslizgi, ale trzeba byc dobrej mysli wszak jedziesz na wakacje :))
            • Gość: ewa Re: Rodos-central wings IP: 195.205.24.* 28.03.07, 15:29
              I to jest racja. W ubiegłym roku godzinę czekaliśmy ,już w zamkniętym samolocie
              gotowym do startu, na płycie lotniska w Krakowie.Był to samolot rejsowy LOT-u
              na trasie Kraków - Warszawa. Pilot poinformował nas że czekamy na zezwolenie na
              start z międzynarodowego biura lotów z siedzibą w Brukseli. W powietrzu jest
              coraz większy tłok , a samoloty latają wyznaczonymi korytarzami.
              • Gość: joasiaab Re: Rodos-central wings IP: *.mnc.pl 29.03.07, 15:06
                W zeszłym roku w sierpniu leciałam na Rodos z Warszawy z biura Travel Time i w
                obie strony nie mieliśmy nawet minuty opóźnienia
    • Gość: Weronika Re: Rodos-central wings IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.03.07, 15:59
      No właśnie nie bede sie martwic na zapas.Najfajniej to by było wystartowac o
      czasie na wakacje bo powrót to juz mało wazne ile spoznienia:)Ale to tak jest
      jak się człowiek naczyta to ulega zaniepokojeniu.:)
    • jolka1981 Re: Rodos-central wings 05.04.07, 16:38
      hej ja tez lecę z tym biurem na Rodos i też cw. Gdzie macie hotel?
    • Gość: przezorny Re: Rodos-central wings IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.04.07, 16:50
      unikajtych lini jak ognia - mi zniszczylibagaze jak lecialem naurlop i
      bezczelnie odmowili odszkodowania !

• Gość: SHAP Re: Rodos-central wings IP: *.chello.pl 13.04.07, 09:34
        Z TEGO CO SIE DOMYSLAM,TO CZARTERY CHYBA NE MAJA ZA WIELE WSPOLNEGO Z REJSAMI W
        ROZKLADZIE,LECE NA RODOS W CZERWCU,WYLOT MAM W NIEDZIELE,REGULARNE REJSY Z
        KATOWIC SA W CZWARTKI,CHYBA NIC NIE WYMYSLA????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka