Gość: Aga Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.acn.pl 19.05.03, 19:54 Bardzo mnie interesuje jak organizuja wyjazdy lotnicze. Mam czas do jutra, bo ide zapłacic za impreze, wiec prosze o szybka odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dandi Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.imne.pwr.wroc.pl 20.05.03, 13:18 To pewnie zależy od tego gdzie chcesz jechac. Ale opinie sa rózne zobacz na forum Grecja i Hiszpania,tam raczej nie ma dobrych opini ale to zależy co kto oczekuje od wycieczki (opinie były głownie do autobusowych).Ja po postach na forum darowałam sobie Triade.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.acn.pl 20.05.03, 15:25 Dzisiaj byłam w Triadzie. Wiem tylko, ze te panie w biurze warcza, a nie odpowiadaja na pytania klienta. Moze mnie Tui i neckermann rozpuscił? Nie wiem, ale to oni za mnie wszystko mówili, a nie ja za nich. Na zadne pytanie nie dostałam odpowiedzi. Nic nie wiedzą. Ponoc wszystko wie rezydent na miejscu. Ale co to klienta obchodzi. Ich psim obowiazkiem jest wiedziec za rezydenta. Wstałam i wyszłam. Nigdy w zyciu nic u nich nie kupie. Ja mam sie domyslać co mnie czeka? O nie, dziekuje bardzo. Wiem, ze sa osoby zadowolone z ich usług, ale czego mozna oczekiwać jesli sie płaci 700 zlotyc za paryz albo Hiszpanie. W innych, dobrych biurach kosztuje to o wiele wiecej. Pozdrawiam wszystkich. P.S. Wczoraj przez telefon zapytalam sie ile jest wolnych miejsc na samolot jeszcze. Usłyszałam 2 i cisza. I to wszystko tylko 2? Tak i cisza. Odłozyłam słuchawke dziekujac wczesniej, bo stwierdzilam, ze moge dalej zadawac pytania, a pani bedzie cały czas jak automat odpowiadac 2. Dzisiaj rano usłyszałam w biurze, ze jest 8. Ciekawa sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Misia Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: 212.160.106.* 20.05.03, 18:12 Do misi - chyba logicznym powinno być,ze na pytanie ile miejsc zostało - odpowiedż będzie 2 ....niczego innego nie mozna tu nawymyślać.......dziś rano.....hmmmmmmm a moze ktos miał jakies rezerwacje ł i się nie zdecydował wczoraj....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexis Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 14:16 Wiesz Misiu, chyba jesteś jakąś tajną agentką, która psuje opinie biurom. Wszyscy, którzy znają Triadę napewno nie uwierzą- w te brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamela Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.hor.net.pl / 192.168.1.* 04.06.03, 12:37 Gość portalu: Misia napisał(a): > Dzisiaj byłam w Triadzie. Wiem tylko, ze te panie w biurze warcza, a nie > odpowiadaja na pytania klienta. Moze mnie Tui i neckermann rozpuscił? Nie wiem, > > ale to oni za mnie wszystko mówili, a nie ja za nich. Na zadne pytanie nie > dostałam odpowiedzi. Nic nie wiedzą. Ponoc wszystko wie rezydent na miejscu. > Ale co to klienta obchodzi. Ich psim obowiazkiem jest wiedziec za rezydenta. > Wstałam i wyszłam. Nigdy w zyciu nic u nich nie kupie. Ja mam sie domyslać co > mnie czeka? O nie, dziekuje bardzo. > Wiem, ze sa osoby zadowolone z ich usług, ale czego mozna oczekiwać jesli sie > płaci 700 zlotyc za paryz albo Hiszpanie. W innych, dobrych biurach kosztuje to > > o wiele wiecej. > Pozdrawiam wszystkich. > > P.S. Wczoraj przez telefon zapytalam sie ile jest wolnych miejsc na samolot > jeszcze. Usłyszałam 2 i cisza. I to wszystko tylko 2? Tak i cisza. Odłozyłam > słuchawke dziekujac wczesniej, bo stwierdzilam, ze moge dalej zadawac pytania, > a pani bedzie cały czas jak automat odpowiadac 2. > Dzisiaj rano usłyszałam w biurze, ze jest 8. Ciekawa sprawa. Moim zdaniem panie w biurze sa dokładnie po to by odpowiadać na pytania , ale pod warunkiem jesli pytania nie beda dotyczyły np koloru parasolek na plazy lub np dokładnego opisania miejscowości i kazdej w nim ulicy. ludzie przecież panie w biurze nie były wszędze Liczba miejsc wolnych zmienia sie z kazda chwila. Z tego co sie orientuje to Triada prowadzi system rezerwacji na 24 godziny, wiec to zrozumiałe ze jak rezerwacja sie zwalnia to automatycznie sa dodatkowe miejsca.Miałam kiedyś doczynienia z takimi jak Pani wprawdzie w innej branży ale wiem o co chodzi dlatego bronie tu kazde biuro turystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: 212.160.106.* 20.05.03, 18:33 Wyjeżdżałem z Triadą wiele razy i zawsze wracałem zadowolony. czy za 1000 zł. chcielibyście hotel **** ???? Jak chcecie mieć super warunki to nie wybierajcie oferty za taką cenę , to chyba logiczne. A jeśli chodzi o Panie w biurze, to są bardzo miłe i pomocne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.acn.pl 20.05.03, 19:28 Ale kto mówi, ze ja chciałam wyjazd za 1000 złotych. Akurat interesowała nas zupełnie inna oferta, i za wiecej, czyli za 1900 samolotem. Mozna chyba w jakis sposób zachecic klienta, żeby zostawił w tym biurze pieniądze, szczególnie, ze jest taka konkurencja. A tu nic, zadnej zachety, a wprost przeciwnie, tzn. mnie zniechęciły chociaż miałam ochote z nimi pojechac. Mój maż stwierdził, ze skoro tak nas olewaja na wstepie to bedzie tez tak dalej. Dziwie sie, powaznie, bardzo sie dziwie. Pojedziemy z kims innym. tak po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexis Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 14:19 Ale z Ciebie kretynka. Pewnie udawałaś bogatą cwaniarę, a w zasadzie groszem nie śmierdzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!, takich ludzi poznaje się z daleka i zawsze będziesz wszędzie źle obsługiwana. Udanych wczasów, nad polskim morzem-w namiotach za 20 zł/os. ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.acn.pl 28.05.03, 08:16 Kretynka to jestes Ty!!!!!!! I licz sie ze slowami, bo Cie podam do sądu o zniesławienie, albo zaraz walne komputerem w ten pusty łeb. Zanim cos napiszesz to zastanów sie 10 razy co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexis Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 17:37 Tylko uważaj Misiuniu, bo zaczynam sie baććććććććććććć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasia Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.acn.pl 29.05.03, 17:50 siesze sie idiotko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miasia Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.acn.pl 28.05.03, 08:17 I az mi sie cisnie na usta sp.......j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: 81.15.161.* 28.05.03, 09:13 Właśnie mam przed sobą gazetę z propozycjami Triady, czy to możliwe, żeby np. Halkidiki - przelot samolotem, apartament, wyżywienie, opieka pilota kosztowało 1000 zł za 15 dni. Gdzie tu jest haczyk. Może ktos korzystał z podobnej ofert w tym biurze. Dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.acn.pl 28.05.03, 13:24 No jest haczyk. Wejdx na ich strony www,triada.pl, tam jest kalkulator. Doliczą Ci: opłate lotniskowa, a nawet od kilku dni transfer z lotniska. Wyjdzie o wiele wiecej. przykład: jakis hotel w Egipcie, cena 1500 za osobe, a na koniec w pokoju 2 osobowym cena za 2 osoby wynosi 3566. Czyli 666 złotych powyzej pierwszej wyjsciowej. To bardzo duzo. Ponadto dzieci maja prawie zadne znizki. Ale i tak z nimi jedziemy, mieli najlepszą oferte na hotel, który nas interesował. Odpowiedz Link Zgłoś
asdf23 Re: Kto mi cos powie o Triadzie. 28.05.03, 14:01 Masz racje zawsze cos tam doliczają i to jest wkurzające.Chociaz sie przyzwyczaiłam i zawsze dodaje do ich cen 200-300 zł i jest finalna cena.Generalnie po dodaniu i tak mają najlepsze ceny przy niezlym serwisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novy Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.acn.pl 28.05.03, 16:06 Chyab 566... Odpowiedz Link Zgłoś
asdf23 Re: Kto mi cos powie o Triadzie. 28.05.03, 16:58 Z tego co zrozumialam kolezanke 566zl to bylo na 2 os czyli 283 zl.na os.No to jak mowilam 200-300 zl.Aczkolwiek zgadzam sie ze to na poczatku mnie bardzo irytowalo, a teraz no coż -przyzwyczilam sie bo i tak cena jest atrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamela Re: Kto mi cos powie o Triadzie. IP: *.hor.net.pl / 192.168.1.* 04.06.03, 12:44 Gość portalu: alexis napisał(a): > Ale z Ciebie kretynka. Pewnie udawałaś bogatą cwaniarę, a w zasadzie groszem > nie śmierdzisz!!!!!!!!!!!!!!!!!, takich ludzi poznaje się z daleka i zawsze > będziesz wszędzie źle obsługiwana. Udanych wczasów, nad polskim morzem-w > namiotach za 20 zł/os. ciao. Ha, ha POPIERAM ah łach 1900 pani chciała wydać a tu nic, hihihi.panie olały bidulkę, a bidusia sie obaziła ale szkoda, chyba sie do triady przejde zeby poznać tych co tam pracuja bo własnie juz ich lubię. brawo Alexis!!!!!!!!!!!!!!1111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta jest bardzo OK IP: *.netia.pl 28.05.03, 15:18 A ja słyszałam o Triadzie i imprezach samolotowych bardzo dobre opinie. Autokary czasem się spóźniały ale samoloty - nigdy :-). Oczywiście nie ma co oczekiwać luksusu za 2-tygodniowe wakacje na Krecie za 1400zl ale obliczałam, że wyjazd samodzielny na pole namiotowe wyniosłby mnie ZNACZNIE drożej, a tak mam samolot, pokoj z łazienką i aneksem kuchennym, balkonem i ubezpieczenie, transfer oraz opiekę pilota. No więc jedziemy sobie nie nastawieni na luksusy ale na mily wypoczynek i zwiedzanie właśnie z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexis Re: jest bardzo OK IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 17:39 BAAAAAAAAAAAAAARDZO PIĄTKA!!!!!! POPIERAM, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: jest bardzo OK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 19:21 Gość portalu: turysta napisał(a): > A ja słyszałam o Triadzie i imprezach samolotowych bardzo dobre opinie. > Autokary czasem się spóźniały ale samoloty - nigdy :-) POWINNO BYC AYTOKARY CZASAMI NAWALALY ALE SAMOLOTY NIGDY . Oczywiście nie ma co > oczekiwać luksusu za 2-tygodniowe wakacje na Krecie za 1400zl ale obliczałam, > że wyjazd samodzielny na pole namiotowe wyniosłby mnie ZNACZNIE drożej, a tak > mam samolot, pokoj z łazienką i aneksem kuchennym, balkonem i ubezpieczenie, > transfer oraz opiekę pilota. No więc jedziemy sobie nie nastawieni na luksusy > ale na mily wypoczynek i zwiedzanie właśnie z Triadą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Pamela IP: *.crowley.pl 04.06.03, 14:31 Pamela, A jak tam Słoneczny Patrol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Pamela IP: *.hor.net.pl / 192.168.1.* 05.06.03, 12:31 Gość portalu: As napisał(a): > Pamela, > > A jak tam Słoneczny Patrol? Nie ogladam kretyńskich seriali. ale milo mi że sie o mnie martwisz. radze sobie jakoś, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Pamela IP: *.crowley.pl 05.06.03, 12:38 Cała przyjemność po mojej stornie. Po prostu taki już troskliwy jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Pamela IP: *.hor.net.pl / 192.168.1.* 05.06.03, 12:44 Supcio, to miło wiedziec że ktoś sie o mnie martwi, czasy teraz ciezkie no i wszedzie ta znieczulica panuje a tu proszę obcy człowiek a zmartwiony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Pamela IP: *.crowley.pl 05.06.03, 13:05 Gość portalu: Pamela napisał(a): > Supcio, to miło wiedziec że ktoś sie o mnie martwi, czasy teraz ciezkie no i > wszedzie ta znieczulica panuje a tu proszę obcy człowiek a zmartwiony Już się cieszę, że się cieszysz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś