Dodaj do ulubionych

wyspy greckie lub inne m-ce - porada

17.06.07, 16:32
Mam pytanie odnośnie wysp greckich. Którą polecacie a zarazem jaką
miejscowość, dla osób w wieku 25-35 lat a chodzi o to żeby nie było za nudno i
tylko sami emeryci, a więc jakieś miejsce tętniące życiem, bary, knajpy itd.
Oczywiście nie musi być aż tak jak na Majorce ale miejsce w miarę dla młodych
ludzi gdzie też będzie jakaś dyskoteka/-ki.

A może zaproponujecie inne miejsce (morze środziemne) - chociaż wiem że to
zbyt "obszerna" prośba.
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada 17.06.07, 16:37
      moze z innej beczki, czyli nie greckie wyspy a kierunek hiszpanski:
      Lloret de Mar na Costa Brava lub Ibiza.
      • Gość: ania Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada IP: *.rtk.net.pl 17.06.07, 21:45
        iberia ile ty masz lat sadze 18 , lub nie oreintujesz sie gdzie poslasc
        ludzi ok 30 stki
        lloret de mar obecnie slynie ztego ze srednia wieku tam jest okolo 18 lat bo
        to najblizsze centrum sexu gdzie pol europy przyjezdza by zabawic sie latem,\
        ibiza sadze ze jest ok ale jesli jego stac by codzinnie placic sredno
        okolo 40 euro za wejsce do dyskoteki i piwo 10 euro to polecam,

a klient ktory wspomina majorke jako jedyna wsype gdzie jest huczno to tez
        sie myli owszem sa miejsca gdzie jest sporo dyskotek , magaluf promenda w
        palmie ale regula jest taka lipiec sierpien to czas gdzie bawi sie
        mlodziez na poludniu europy i nigdzie nie jest nudno nawet nad naszym morzem
        a czerwiec wrzesien i pazdziernik mlodziez idzie do szkoly studenci na
        uczelnie a wszytkie kraje poludniowej europyokupuja emeryci zwlascza majorke
        jak sie bawic to w wakcje jest klimat jest tloczno i jest bardzo droga, jesli
        odpoczac od ludzi pozstale miesiace i tyle
        • iberia.pl ty ania 17.06.07, 22:15
          moze przetlumacz ten belkot na polski, bo nie jestem w stanie tego czytac.

I moze zabierz glos na temat a nie krytykuj innych.
          • Gość: andi Re: ty ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:54
            Nie wiem czy pamiętasz, ale to właśnie Ty mnie ostatnio krytykowałaś, więc
            zastanów się nad oceną innych
            • iberia.pl do andi 18.06.07, 14:41
              Gość portalu: andi napisał(a):

> Nie wiem czy pamiętasz, ale to właśnie Ty mnie ostatnio krytykowałaś, więc
              > zastanów się nad oceną innych

wybacz malkontentko ale Tobie naprawde trudno dogodzic.
              Moze zacznij pisac na temat a nie uskuteczniaj wycieczki osobiste.
    • chiara76 Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada 17.06.07, 17:58
      Kreta-Hersonissos, spełni Twoje oczekiwania.

Kos- Kardamena.

Rodos-Faliraki.
      • Gość: ania Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada IP: *.rtk.net.pl 17.06.07, 21:46
        iberia ile ty masz lat sadze 18 , lub nie oreintujesz sie gdzie poslasc
        ludzi ok 30 stki
        lloret de mar obecnie slynie ztego ze srednia wieku tam jest okolo 18 lat bo
        to najblizsze centrum sexu gdzie pol europy przyjezdza by zabawic sie latem,\
        ibiza sadze ze jest ok ale jesli jego stac by codzinnie placic sredno
        okolo 40 euro za wejsce do dyskoteki i piwo 10 euro to polecam,

a klient ktory wspomina majorke jako jedyna wsype gdzie jest huczno to tez
        sie myli owszem sa miejsca gdzie jest sporo dyskotek , magaluf promenda w
        palmie ale regula jest taka lipiec sierpien to czas gdzie bawi sie
        mlodziez na poludniu europy i nigdzie nie jest nudno nawet nad naszym morzem
        a czerwiec wrzesien i pazdziernik mlodziez idzie do szkoly studenci na
        uczelnie a wszytkie kraje poludniowej europyokupuja emeryci zwlascza majorke
        jak sie bawic to w wakcje jest klimat jest tloczno i jest bardzo droga, jesli
        odpoczac od ludzi pozstale miesiace i tyle

• Gość: anka Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:39
        nie wiem jak kos, ale hersonissos i faliraki rzeczywiscie, do tego na krecie
        dorzuciłabym jeszcze platanias:) pozdrawiam!
    • pioterski06 Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada 18.06.07, 09:11
      dziękuje wszystkim za uwagi i za ożywioną dyskusję :)

Co do wieku to wprawdzie mam równo 30 lat ale wcale na tyle się nie czuję i cały
      czas prowadzę tryb życia podobny bardziej do studenta tak więc z tą propozycją
      Hiszpanii nie jest aż tak źle, chociaż przyznam że gdyby w około byli sami
      16-18latkowie no to faktycznie może było nie za dobrze. Chodziło mi bardziej o
      to żeby nie było nudno w takim miejscu, tak że cisza, pusto bo wszystko oddalone
      od siebie, plaża i spokojne hoteliki. To nie dla mnie. Muszą być puby, knajpiki,
      disco, SPORTY WODNE!!!, wypożyczalnia samochodów i możliwość wycieczek
      fakultatywnych. Natomiast na samym disco mi nie zależy bo mieszkam w Sopocie i
      akurat tego mam pod dostatkiem, raczej jako uzupełnienie, na zasadzie zmiany
      otoczenia imprezowego.

Natomiast to że podczas wakacji to wszędzie jest młodzieżowo i ok, to bym się
      nie zgodził, wystarczy jechać na Chalkidiki - Atos, smutno.
      • chiara76 Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada 18.06.07, 09:49
        to ja bym sugerowała to Hersonissos, szczególnie, jeśli znajdziesz hotel nieco
        dalej od samej miejscowości, ot, żeby tak dojść wieczorem.
        • Gość: Salsa Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:08
          Tak sobie myślę, że takie warunki spełnia ogólnie Cypr. Można znaleść sobie
          hotel na obrzeżu np Larnaki, żeby mieć i szybki dostęp do rozrywek i spokój w
          razie potrzeby. Po co się ograniczać d wysepki Greckiej, jak wszystko jest na
          Cyprze? :)
          • Gość: Mus Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 11:16
            Salsa, a polecasz jakiś hotel, w którym byłaś? Bo mnie Cypr bardzo interesuje.
            • Gość: Salsa Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:38
              Byliśmy w Beau Rivage. Hotel bardzo w porządku, 3*, mieliśmy HB i jedliśmy
              głównie na mieście. Dobre warunki dla dzieci (parę razy wzięliśmy za dopłatą
              opiekunkę, żeby wyskoczyć gdzieś z mężem we dwójkę), fajne bajerki dla kobiet
              (sauna, masaż).
              • Gość: ania Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada IP: *.rtk.net.pl 20.06.07, 14:49
                cypr uwzanay jest za bardzo drogi , plaze malo atrakcyjne brudne ludzie
                ktorzy co roku sa w innym kraju podobnie oceniaj cypr mala porazka zreszta
                wejdz na forum fotografie zobacz fotki z cypru ten kolor piasku jest paskudny,
                najladnijesze plaze sa ma majorce ibizie costa de brawa costa blanca i
                wyspy greckie cyklady itd i nasz baltyk
                zycie nocne glownie w sezoenie majorka ibiza costa brawa wyspy
                greckie paros mykonos ew kreta ale wylacznie hesonisos , turcja marmaris
                oludeniz , alania odpada bo to moloch turystyczny
                • Gość: Salsa Re: wyspy greckie lub inne m-ce - porada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:45
                  Aniu, a byłaś na Cyprze? Szczerze mówiąc do opinii tzw ludzi mam duży dystans.
                  Piasek może nie jest rozdrobnionym złotem, jest całkowicie normalny. Poza tym
                  Cypr ma piękne zabytki, w mniejszych kurortach jest bardzo kameralnie, cudownie
                  się tam spędza wieczory, mają świetną kuchnię. Wiele zależy od nastawienia i
                  oczekiwań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka