Dodaj do ulubionych

portugalia 7 + 7 z TRIADA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:34
Witam Wszystkich,
Wybieram się w tym roku do Portugali na objazd i wypoczynek 7 + 7 tj. w lipcu
2007 r. Jeśli ktoś był z Triadą w Portugalii bardzo proszę o opinie, uwagi
oraz dobre rady. Z Triada wybieram się pierwszy raz więc chętnie zapoznam się
opiniami osób które korzystały z jej usług. Chętnie podzielę się informacjami
o objazdach i pobytach z RAINBOW TOURS w Hiszpanii, Sycylii, Pd Włochy,
Maroko, Egipt.
pozdrawiam
milo747
Obserwuj wątek
    • Gość: client Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:42
      Odradzam. Triada to banda oszustów i złodziei. Mylą im się gwiazdki w
      hotelach.Tam gdzie inni widzą 2, Triada widzi 4 gwiazdki. Potem oczywiście
      bagatelizują jakiekolwiek skargi i reklamacje. pozostaje niestety sąd, z
      którego rezygnuje 90% oszukanych klientów - i o to triadzie chodzi !
    • Gość: Anka Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:08
      Witam, ja z kolei mogę napisać tylko pozytywnie. Byłam z Triadą na 7+7 w Grecji
      i właśnie w Portugalii i było super. Myślę, ze niezadowoleni zawsze się znajdą
      ale naprawdę wszystko było dopięte. Portugalia piękna, ludzie sympatyczni i
      było co zwiedzać. Do dziś mam kontakt mailowy z naszą portugalska przewodniczka
      Luisą. Właśnie pisała mi,że też w tym roku będzie pracować dla Triady. Myśmy
      tylko darowali sobie jazde do Compostello i zyskaliśmy w ten sposób dodatkowy
      dzie4ń w Porto, co polecam. Mogę napisać tylko jedno : zazdroszczę!!!
    • Gość: nutka_re Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:04
      ale Triada pobiera przeciez 18 dolarów za wizy do egiptu zamiast 15!!! wiem
      troche mnie oszolomily upaly:).
    • Gość: milo747 Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 18:18
      Witam,
      bardzo dziękuję za cenne uwagi, wszytkie wezmę pod uwagę. Wiem że są lepsze i
      gorsze biura, ale chyba niewiele jest takich które nie miały wpadek, może było
      ich mniej. Z Triadą jadę pierwszy raz - kiedyś trzeba sprawdzić.
      Bardzo dziekuję w szczególności Ani i proszę - jeśli to możliwe o podanie
      blizszych szczegółów co do tego gdzie warto pojechać i co zobaczyć w drugim
      tygodniu oraz ewntualnie w pierwszym, będę bardzo wdzięczny także za inne uwagi
      (praktyczne, ciekawostki itp.), także od innych internautów.
      dziękuję ślicznie wszytkim i pozdrawiam
      milo747
    • Gość: zosia80 Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:49
      Cześć,
      ja też zastanawiam się nad portugalią z Triady. A może kotoś wrócił niedawno z
      portugalii.
      pa
    • Gość: angela Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.ruc.lama.net.pl 25.06.07, 22:10
      Hej, a kiedy sie wybierasz my jedziemy z Triada do Portugalii 9lipca 7+7?
      Wylot z Krakowa, tu też mieszkamy...
      • Gość: milo747 Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:38
        Witam, ja lecę 17 lipca z Wawy,
        szdoda, bo się nie spotkamy
        A czy coś wiesz na temat tej imprezy, jeśli tak to bardzo proszę o info
        dziękuję
        milo747
        • Gość: milo747 Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:40
          Witam, ponownie
          Angela
          możemy się spotkać, jeśłi poprzestawiają któremuś z nas część objazdową z
          pobytem,
          mk
          • Gość: angela Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.ruc.lama.net.pl 26.06.07, 12:11
            Witaj, fajnie, ze napisales... moze tak sie stac, bo na 3 dni przed wylotem
            bedziemy wiedziec, czy najpierw zwiedzamy, czy odpoczywamy, wiec teoretycznie
            mozemy sie sopotkac....jaki macie hotel ?
            A moze przeniesiemy sie na e-maila, bo tu ludzie wypisuja takie rzeczy, ze
            strach czytac....
            pozdrawiam z Krakowa
            • piotrt3 Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA 27.06.07, 21:40
              Witam
              ja wybieram sie 10lipca z warszawy
              hotel Sol Peniche, może ktoś był?
              w każdym razie liczę na udane wakacje, pozdrowienia
              • Gość: Angela Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.ruc.lama.net.pl 28.06.07, 18:41
                Widze, ze nas jest wiecej, moze dolaczysz sie do emaila...chyba jedziemy w tym
                samym terminie 9 w nocy wylot mamy z Krakowa, ale inny hotel.
            • Gość: milo747 Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 00:21
              Witam Angela
              co do emilka to ok.
              milo747@onet.eu
              pod tym adresem jestem dostępny
              pozdrawiam z Warszawy
              milo747
              • Gość: ewa Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.aster.pl 29.06.07, 00:04
                Bylam w tym roku z Triada na imprezie 7+7 w Portugalii. Pobyt (bardzo udany) w
                Albufeirze, apartamenty Orada Marina. Bardzo fajna impreza, duzo wrazen, i duzo
                zdjec do ogladania i wspominania ;))
                Wyslalam do Ciebie maila z nr telefonu, jesli interesuja Cie szczegoly wyjazdu.
                Pozdrawiam.
                • Gość: Angela Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.ruc.lama.net.pl 29.06.07, 17:07
                  Super, ze jest tu ktos zadowolony, moze i mnie cos podeslesz...
                  andzelika@o2.pl
                  bede wdzieczna.
                • Gość: Monika Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.interna2.uj.edu.pl 11.07.07, 17:25
                  Dzień dobry Ewo,

Bardzo Cię prosze o info tyczące Triady 7+7 z Oradą bo taką opcje wykupilismy
                  21.08.2007. Przeszukałam cały internet i jestes jedyną na forach osobą która
                  już tam była. Please....

m.sk@op.pl
                • Gość: Wiola Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA IP: *.toya.net.pl 17.07.07, 21:22
                  Mam prośbę wyjeżdżamy tam gdzie ty 31.07 jeśli mogę cię prosić o parę cennych
                  informacji.Czy podczas objazdu jest organizowana wycieczka do Fatimy,jakie są
                  dodatko płatne atrakcje podczas objazdu,jaki jest koszt wycieczki do Tomaru
                  organizowanej podczas objazdu.Jeśli chodzi o pobyt jakie są organizowane
                  wycieczki fakultatywne i jaki jest ich koszt i czy jest możliwość pojechania do
                  Sevilli. Z góry bardzo dziękuje podaje swój e-mail domek28@wp.pl POZDRAWIAM WIOLA.
    • szyja99 Re: portugalia 7 + 7 z TRIADA 25.08.07, 20:33
      Witam,
      Czy jest ktoś kto wrócił z pobytu w Portugalii 7+7 i był w apartamentach Orada
      Marina?
      Szukam informacji nt. tego wyjazdu, tzn. jak wygląda tydzień zwiedzania: na co
      zwrócić uwagę, co można sobie odpuścić.
      Jednocześnie nie mogę namierzyć informacji nt. apartamentów... Jak wygląda
      sprawa ręczników, plaży (leżaki, parasole)

Pozdrawiam
      szyja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka