Gość: Lady Huncwot IP: *.acn.pl 23.06.03, 19:44 Czy ktoś był w tym hotelu? Jakie wrażenia? Czekam na wszelkie wieści. Pozdrawiam, Lady Huncwot Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: frequent flyer Re: Kreta - Maravel Land IP: 80.241.130.* 23.06.03, 19:58 jak myślisz, po co jest forum Grecja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejma Re: Kreta - Maravel Land IP: *.acn.waw.pl 23.06.03, 23:30 a jak myślisz, po co jest uprzejmość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pidżej Re: Kreta - Maravel Land IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 00:09 rzeczywiście, Lady śmieci, ale śmieciarzy jest tylu że nie ma sensu z nimi walczyć, wyluzuj tedy, FF. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady Huncwot Re: Kreta - Maravel Land IP: *.acn.pl 24.06.03, 18:24 Bardzo dziękuję za życzliwość. Jak to fajnie poczuć, że rodacy z kraju nad Wisłą zawsze zostaną tacy sami - mili, serdeczni i niejadowici... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia A Re: Kreta - Maravel Land IP: *.chello.pl 27.06.03, 15:47 nie przejmuj się Lady Huncwot. wróciłam z Krety wyluzowana - dziś byłam na zakupach i przypomniałam sobie jacy mili ludzie są w kraju.. Odpowiedz Link Zgłoś