Gość: Calta IP: *.pl 31.07.07, 06:06 Witam, czy ktoś z was był w w/w hotelu? Wybieram się tam 27.08. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abetta Re: Azur Arabelle Hurgada IP: *.netcontrol.pl 26.08.07, 00:04 ja przebywałam tam w terminie 13-20.08-było super. Przepiekne widoki, obsluga hotelowa ok, jedzenie też znośne. Nie dopadła mnie żadna zemsta faraona-więc chyba było dosyć czysto- jedlismy wszystko: i ciacha z kremem i lody i owoce. Jeżeli masz jakieś pytania to bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calta Re: Azur Arabelle Hurgada IP: *.pl 26.08.07, 07:58 Witaj abetta- dzięki za odzew, ale napisz mi jeszcze, czy nie ma problemu z leżakami przy basenie, tzn. czy jest wystarczająca ich ilość tak, by nie trzeba było raniutko wstawać i zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abetta Re: Azur Arabelle Hurgada IP: *.netcontrol.pl 26.08.07, 23:07 z rezerwacją leżaków przy basenie to jest tak-może nie trzeba raniutko ale tak do 10.30 jeszcze coś znajdziesz. My w zasadzie bylismy przy basenie tylko raz-jest strasznie gorąco i dlatego chodziliśmy nad morze-tafla wody taka sama jak w basenie-mozna popływać-niedaleko jest rafa więc zakup sobie od razu butki do pływania (po 6$ w sklepikach koło hotelu. Jeżeli masz jakieś pytanka to proszę bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Calta Re: Azur Arabelle Hurgada IP: *.pl 27.08.07, 06:44 Dzięki abetta - dziś wylatuję z córką z Balic i jesteśmy na etapie pakowania. Po powrocie podzielę się wrażeniami. Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abetta Re: Azur Arabelle Hurgada IP: *.netcontrol.pl 27.08.07, 20:08 życzę udanego wypoczynku :) Odpowiedz Link Zgłoś