Dodaj do ulubionych

prom Dubrovnik - Włochy

17.07.03, 16:42
czy ktoś z was orientuje sie ile to może kosztować? Samochód osobowy lub na
osobę.
Z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • gamesza1 Re: prom Dubrovnik - Włochy 19.07.03, 11:11
      nanan1 napisała:

> czy ktoś z was orientuje sie ile to może kosztować? Samochód osobowy lub na
      > osobę.
      > Z góry dzieki

W granicach 220 Euro na 2 osoby i samochod. Kabina 50, samochod 60, taksy 3 x 8 Euro, 2 x 45 Euro miejscowki w Kabinie. To jest dosc kosztowny wydatek.
      • Gość: londyn Re: prom Dubrovnik - Włochy IP: *.ipt.aol.com 20.07.03, 03:39
        piszesz nieczytelnie, interesuje mnie z chorwacjii lub czrnogory w jedna strone
        za samochod osobowy i 2 os najtansza obcja tzn bez jakis kabin tylko siedzace
        miejsca.dzieki
        • Gość: gamesza Re: prom Dubrovnik - Włochy IP: 62.233.197.* 20.07.03, 13:04
          Gość portalu: londyn napisał(a):

> piszesz nieczytelnie, interesuje mnie z chorwacjii lub czrnogory w jedna strone
          >
          > za samochod osobowy i 2 os najtansza obcja tzn bez jakis kabin tylko siedzace
          > miejsca.dzieki

Nie wiem jak jasniej to napisac. Prom z Baru do Bari kosztuje bez kabiny 164 Euro za 2 osoby i samochod. Placisz za miejscowki dla 2 osob, samochod, taksy i oplaty portowe. To jest najtansza opcja. Wiem to dokladnie, poniewaz wielokrotnie dowiadywalismy sie, jakie ponosi sie koszty. To sa ceny sprzed tygodnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka