Dodaj do ulubionych

WEZYR HOLIDAYS - opinie

IP: 195.136.33.* 06.08.03, 21:13
Chciałabym wybrać się z małym dzieckiem do Turcji i bardzo proszę opinie na
temat oferowanych hoteli 4* (wszystko w cenie) w tym biurze.

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
LV
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: WEZYR HOLIDAYS - opinie IP: *.milocin.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 11:23
      Byliśmy z 2,5 latkiem z Wezyrem w hotelu Greenwood Resort w czerwcu.Mogę go
      polecić.Bardzo ładny i duży brodzik dla dziecka.Jedzenie nie przyspożyło nam
      żadnych dolegliwości żołądkowych,choć dziecko i tak niewiele je, bo za
      gorąco.Na miejscu lekarz w razie potrzeby.Uważać przez pierwsze dni idawac dużo
      pić dziecku.Ogólnie czysto.Przyjemniej mieszka się z dzieckiem w bungalowach w
      ogrodzie.Klimatyzacja sterowana indywidualnie(ważne,bo dziecko śpi w dzień,a na
      zewnątrz za gorąco).Co do innych hoteli 4 to jest różnie,szczególnie koło
      Alanyi.Hotel hotelowi nie równy,lepiej troszkę dopłacić i mieć pewność.
      Pozdrawiam i życzę udanych wakacji.
      • Gość: ARAFAT Re: WEZYR HOLIDAYS - opinie IP: *.ipt.aol.com 09.08.03, 14:53
        Ja nie polecam zobacz inny watek o wezyrze. Jaki hotel 4 gwaizdki chcesz wybrac
        • Gość: Livi Re: WEZYR HOLIDAYS - opinie IP: 195.136.33.* 11.08.03, 08:57
          Pani w biurze poleciła hotel MISTRAL AKDENIZ ( nie wiem czy poprawnie napisałam
          nazwę).
          • Gość: mmsawaw1@gazeta.pl Re: WEZYR HOLIDAYS - opinie IP: *.elartnet.pl 14.08.03, 20:23
            POLECAM MISTRAL - Wczoraj wrociłem. Botanik jest rowniez OK. z reszta uwazac -
            szczegolnie ASRIN'em. Czesc rezydentow niekompetentna, pare ok. Jednak Wezyr
            (Czyli Odeon Tours) to nie najlepsza firma. duzo przerzucaja do innych hoteli.

Gość portalu: Livi napisał(a):

> Pani w biurze poleciła hotel MISTRAL AKDENIZ ( nie wiem czy poprawnie
            napisałam
            >
            > nazwę).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka