Dodaj do ulubionych

OASIS TOURS najlepsze

IP: *.acn.pl / 10.71.0.* 24.09.03, 23:28
bylam z tym biurem kilkakrotnie na wakacjach (tunezja, egipt, kreta,
teneryfa)!!!mozecie pytac o wszystko bo warto
Obserwuj wątek
    • anka1013 Re: OASIS TOURS najlepsze 25.09.03, 01:24
      Mam wrazenie, ze ktos tu probuje sam siebie zareklamowac, co chyba jest
      sprzeczne z zasadami forum.
    • znawca3 najlepsze to znaczy najlepiej oszukuje ?? 25.09.03, 13:00
      maju baju...

nie chwal tak nachalnie... bo zaczyna wyglądać że w oasisie zaczyna smierdzieć
      trupem...
      wyłożyli się w Czechach... to co teraz czas na Polskę??

wiecznie upierdliwy
      znawca3
    • Gość: ja Re: OASIS TOURS najlepsze IP: *.acn.pl / 10.71.0.* 25.09.03, 13:22
      to biuro jest uczciwe i nie reklamuje jego tylko mowie ze jest najlepsze!!!a
      kto nie wierzy niech sprawdzi
      • Gość: ja Re: OASIS TOURS najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 13:46
        Aż się boje sprawdzać, bo moze zbieraja juz kasę
        • Gość: ja Re: OASIS TOURS najlepsze IP: 62.233.167.* 25.09.03, 14:21
          Ja juz ich sprawdzilem w Tunezji - wiecej sprawdzac nie bede i nie chce. Dno
          kompletne
      • Gość: Ania Re: OASIS TOURS najlepsze IP: 195.205.8.* 25.09.03, 21:06
        również podpisuje sie pod tym,że jest to uczciwe biuro
    • Gość: Ewa Z Re: OASIS TOURS najlepsze IP: *.chello.pl 26.09.03, 20:27
      Szczególnie pani Zegarek na Teneryfie- prawda? Głównie jej nie ma, nic ją nie
      obchodzi, a jak już sie pojawia to się awanturuje.
      • Gość: szef Re: OASIS TOURS najlepsze IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 26.09.03, 21:27
        Niestety Polacy turyści amatorzy myślą, że na wczasach dostaną służbę i
        rezydentów będzie 1:1 w stosunku do polskich turystów. Poczytajcie sobie czym
        zajmuje się rezydent głąby bez języków a później piszcie na forum. Żal mi was.
        Jedziecie na wczasy czy szukać problemów??? Wyżywacie się na obsłudze bo w
        Polsce gnębią was szefowie heheheee
        • Gość: Ewa Z Re: OASIS TOURS najlepsze IP: *.chello.pl 27.09.03, 17:14
          Tak się złożyło, że znam bardzo dobrze francuski ( roczne stypendium we
          Francji) i zdany DALF, znam nieźle angielski (FCE), dogaduje się po rosyjsku. A
          więc pudło. Za granicą bywam często - 2-4 razy w roku na konferencjach i
          zjazdach ( na które wysyła mnie szef, rzekomo mnie gnębiący) oraz kilka razy na
          wycieczkach ( zwykle 2-3). Nie wymagam obsługo 1:1, wymagam natomiast:
          - wpisania do książki godzin dyżurów rezydenta
          - punktualnego podjazdu autokaru
          - godziny wylotu, szczególnie w sytuacji, gdy się ona zmienia!
          - grzecznego traktowania turystów i pamietania kto jest dla kogo!
          Placę za rezydenta i fakt, że znam języki nie oznacza, że rezydent jest
          zwolniony ze swoich obowiązków.
          P.S. Zima byłam w Egipcie - rezydent Arab po studiach w Polsce robił co do
          niego należało cicho i bezszelestnie. W tym roku byłam na Rodos. Inne biuro.
          Rezydentka Pani Renata wszystko zorganizowała na 6, była zyczliwa, dyskretna i
          zawsze pomocna.
          • Gość: ixi Re: OASIS TOURS najlepsze IP: *.acn.pl / 10.71.0.* 28.09.03, 22:11
            Niektorzy powinni sie zamknac w pokoju i nigdzie nie wychodzic, bo zagrazaja
            innym.. a tak poza tym to forum jest po to, aby sie podzielic opiniami a nie
            klocic, ale widac Polak wszystko potrafi popsuc, nawet udany urlop.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka