kalika4 08.07.08, 18:50 po ukończeniu kursu na pilota ile jest on ważny? Muszę przystąpić do egzaminu jeszcze w danym roku czy jak? proszę o odp :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_lunna Re: data ważności :P 08.07.08, 18:56 przed chwilą próbowałaś sie wymądrzac ,a teraz pytasz o bardzo prozaiczną sprawę?i jak sobie poradzisz z powaznymi problemami w grupie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.sawa Re: data ważności :P 08.07.08, 19:02 hahaha, ktoś kto zdał egzamin i jest pilotem, powinien wiedzieć, że uprawnienia są ważne bezterminowo, pod warunkiem, że się co parę lat aktualizuje badania lekarskie i zanosi je do urzędu marszałkowskiego. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalika4 Re: data ważności :P 08.07.08, 19:02 hehe chyba ktoś sobie do serca wziął moje słowa :D P.S. dzięki za odpowiedz jest satysfakcjonująca ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kalika4 Re: data ważności :P 08.07.08, 19:04 aaa i nie chodzi o ważność legitymacji pilota tylko o sam kurs... chyba nie łapiecie o co mi chodzi... powiedzmy ze skończyłam kurs w firmie X i powinnam udac sie na egzamin do Urzedu Marszałkowskiego pytam wiec ile mam czasu by sie "udac" Odpowiedz Link Zgłoś
la_lunna Re: data ważności :P 08.07.08, 19:09 No wlaśnie to jest ta prozaicza sprawa.Mogłas zapytac organizatora.Albo zadzwon do UM.To naprawde nie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalika4 Re: data ważności :P 11.07.08, 09:57 no i miła Pani z urzędu odpowiedziała: "Obecnie obowiazujące rozporządzenie do ustawy o usługach turyustycznych nie określa okresu ważności kursu." Odpowiedz Link Zgłoś