Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 18:58 Moze troche glupie pytanie. Czy w *** hotelu w Grecji (Kreta) nalezy spodziewac sie recznikow, czy lepiej zabrac ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lop Re: reczniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 12:15 ręczniki są, ale ja bym sie hotelowymi nie wytarła, takie zboczenie co do roztoczy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: reczniki 10.07.08, 12:23 Gość portalu: lop napisał(a): > ręczniki są, ale ja bym sie hotelowymi nie wytarła, takie zboczenie co do roztoczy ;] ROFTL...a ja myslalam, ze jak sie pierze to roztocza gina ale pewnie sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: reczniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:34 ROFLLMAO jak zwykle komentarz jak najbardziej na temat i bez zlośliwościxD Dobrze, ze autorka wątku tak mało napisała bo byś musiała znow całą wypowiedź rozkładać na "części"-żeby cokolwiek zrozumieć hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
oiathira Re: reczniki 10.07.08, 15:37 byłam w Grecji kontynetalnej i na wyspach x razy-również w apartamentach. Grecy są dużo b. czyści, niż Arabowe (niedawno wróciłam z Tunezji). Ręczniki są czyste, icodziennie wymieniane. Grecy to cywilizowany, kulturalny naród.miłego wypoczynku i nie przejmuj się "pierdułami". Odpowiedz Link Zgłoś
karinaz Re: reczniki 10.07.08, 18:02 Byłam na krecie, i jak pisze Oiathira grecy są bardzo czyści. U mnie w hotelu ręczniki były codziennie wymieniane na czyste. Więc swoich bym nie brała szkoda zajmować miejsce w bagażu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalaena1977 Re: reczniki 10.07.08, 18:10 Pamiętaj tylko, że w hotelach przeważnie zabraniają wynoszenia hotelowych ręczników poza pokój. Więc jeśli chcesz się wytrzeć po wyjściu z morza weź własny ręcznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: reczniki IP: *.insat.net.pl 10.07.08, 21:27 byłam na Krecie, i wiesz, przed wyjazdem tam miałam ten sam dylemat, bo jechałam pierwszy raz z biurem. Wzięliśmy tylko ręczniki plażowe, żeby nie leżeć na (nie zawsze czystych)leżakach "bezpośrednio" :-). Wystarczą nawet cieniutkie w liczbie 1.Co do pozostałych ręczników, były, często wymieniane, prawie białe. Używaliśmy ich, myśląc czasem czy były prane w 40 czy w 90 stopniach , ale nie zepsuło nam to wakacji, a po powrocie nic nie pojawiło sie na skórze itp... więc radzę nie brać. Zaopatrzyliśmy się natomiast w dodatkowe worki na śmieci,już na miejscu, bo chcieliśmy wymieniać je częściej czyli 2 razy dziennie, te w łazience. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: reczniki IP: 212.244.151.* 11.07.08, 08:05 Dziekuje bardzo za odpowiedzi. Wezme plazowy i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś