Gość: domator IP: *.chello.pl 07.08.08, 21:13 Nie wiem, jak to się stało, może to wina powracającej pięknej pogody, ale dzisiaj nikt nie założył nowego wątku do wylewania żółci na Triadę. Tak więc proszę bardzo - tutaj można się powyżwać, zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spion Re: Triada - temat na dziś IP: *.ru 07.08.08, 21:41 To ja tylko zapytam: Czy Triada w tym roku podobnie jak w latach poprzednich dalej okrada turystów na cenie wizy egipskiej? Dalej oszukują i wyłudzają haracz 3$ na osobę? Czy może w końcu zaprzestali tego bandyckiego procederu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gros Re: Triada - temat na dziś IP: *.chello.pl 07.08.08, 21:50 Odezwał się prawdopodobnie pracownik Triady. Ciekawe czy to podstawowe zadanie, czy będzie premia na wakacje np. z TUI, czy Scan Holiday, bo przecież nie z Triadą, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
lenarty Re: Triada - temat na dziś 07.08.08, 22:18 Tak, dostajemy wysoką premię za zakładanie wątków o Triadzie. Mogą być nawet negatywne, to nie ma znaczenia. Ważne, żeby nazwa Triada pojawiała się jak najczęściej. Za każdą "Triadę" płacą nam 3,49 zł brutto. ******** hehe, znowu 10,47 zł do przodu, I love that game :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domator Re: Triada - temat na dziś IP: *.chello.pl 07.08.08, 22:20 ooo ... to super, tylko czemu ja w takim razie tak charytatywnie? No ale może chociaż szef - właściciel biura Triady doceni i ufunduje jakąś wycieczkę w towarzystwie karaluchów na wyspę Rodos :) Odpowiedz Link Zgłoś