pilociwycieczek.pl 23.11.08, 16:51 ... napisała: > Chętnie obsłużę grupę na "Sylwestra" do Londynu lub Paryża.Kontakt > ...@wp.pl www.....w.interia.pl post został skasowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gafron1 PROSIMY NIE PUBLIKOWAC TAKICH POSTOW: Re: chętni 23.11.08, 17:15 Co w tym poście było niewłasciwe? Jestem nowa na tym forum i nie mam doświadczenia w tym względzie. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman PROSIMY NIE PUBLIKOWAC TAKICH POSTOW: Re: chętni 23.11.08, 21:26 Bo to infantylne i nieefektywne. Istnieją inne metody szukania pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
wroclaw1975 PROSIMY NIE PUBLIKOWAC TAKICH POSTOW: Re: chętni 24.11.08, 19:40 Szukanie w ten sposób, to zupełna bierność i brak inicjatywy! A tej wymaga się właśnie od pilota! Odpowiedz Link Zgłoś
turdoradca PROSIMY NIE PUBLIKOWAC TAKICH POSTOW: Re: chętni 25.11.08, 18:16 pilociwycieczek.pl: PROSIMY NIE PUBLIKOWAC TAKICH POSTOW: Re: chętnie > Chętnie obsłużę grupę na "Sylwestra" do Londynu lub Paryża.Kontakt > ...@wp.pl www.....w.interia.pl > > post został skasowany gafron1 napisała: > Co w tym poście było niewłasciwe? Jestem nowa na tym forum i nie mam > doświadczenia w tym względzie. Nic nie było w tym poście niewłaściwego. Projekt Dobra Turystyka jest forum przeznaczonym dla osób pracujących w charakterze pilotów i domyślnie - co rzeczywiście nie musi być oczywiste, szczególnie dla nowych forumowiczów - przyjęliśmy założenie, że tutaj bezpośrednio nie informujemy o konkretnych możliwościach świadczenia swoich usług w oczywistym zakresie (po prostu nikt nie czytałby żadnych takich informacji, gdyby 200 osób chciało ciągle pisać np. "jestem wolna/wolny w tym a tym tygodniu; dzisiaj już dostałem zlecenie na ten termin, więc nie przysyłajcie mi więcej informacji; wypadła mi impreza, potrzebuję pracy"). W praktyce wystarczającą informacją o swojej pracy jest wizytówka w wątku DO PROJEKTU DOŁĄCZYLI gdzie każdy o sobie może napisać czym się do tej pory zajmował, jakie ma doświadczenie, gdzie ewentualnie by chciał pracować. Tak więc zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=38849&w=39593360 i przyznam, że moim osobistym zdaniem, nie ma nic w tym dziwnego, że wiele osób w pierwszym kontakcie z takimi forami jak Dob.Tur. czy Pil.Wyc. chce napisać o swojej gotowości do pracy o jakiej traktuje dane forum. Sam czułem się podobnie. Fora te przy tym, jeżeli w ogóle, to w niewielkim zakresie są źródłem informacji dla Twojego potencjalnego pracodawcy o Tobie, szczególnie w zakresie dyspozycyjności. Nie ma natomiast żadnych ograniczeń w pisaniu co się chce robić w zakresie pilotażu na niemoderowanym ogólnym forum PILOCI WYCIECZEK. Choć przy okazji można też sobie zadać pytanie czy nie ma lepszych i skuteczniejszych miejsc na ogłoszenia o zainteresowaniu podjęciem konkretnej formy pracy w pilockiej działce. Inna sprawa, że zdaniem niektórych osób (przykładem są odpowiedzi na Twoje pytanie, udzielone przed moją), takie ogłoszenia tutaj mają specyficzny "wymiar" i w rezultacie praktycznie nikt z osób dłużej korzystających ze wspomnianych już forów w ten sposób się nie ogłasza. Ale to też i żaden problem. Po prostu została tutaj przy okazji skasowanego ogłoszenia sformułowana konkretna prośba ogólna dotycząca "Dobrej Turystyki". Tak więc jeszcze raz - zapraszamy do dołączenia do naszego grona. Jakbyś miała jakieś konkretne pytania to możesz też kontaktować się ze mną prv poczta@piotrkruczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pilociwycieczek.pl PILOT SZUKA OFERTY WYJAZDU DO WŁOCH-skasowany 25.04.09, 23:32 Autor: ... 25.04.09, 22:22 Pilot, historyk, etnograf, doświadczenie,komunikatywnośc, biegły włoski, podst. angielski - pilnie poszukuje pracy, pilotaż do Włoch - weekend majowy oraz lipiec. - przyjęliśmy zasadę, że takich ogłoszeń nie publikujemy Odpowiedz Link Zgłoś