jolagie2 03.08.09, 22:50 Czy ktoś korzystał z usług BP Gama ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: BP GAMA IP: *.softpro2.pl 04.08.09, 13:53 Daj spokój,szurnięta właścicielka,znajdź sobie inne biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: BP GAMA IP: *.rybnik.vectranet.pl 04.08.09, 21:16 Gama z Katowic? Nie polecam. Nie spotkałem się w żadnym innym miejscu z tak, delikatnie mówiąc, niesympatyczną obsługą (ze strony właścicelki biura). To wszystko w trakcie dalszego załatwiania wycieczki. Do tego puste obietnice. Standardy socrealistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
jolagie2 Re: BP GAMA 05.08.09, 20:22 Dzięki za odpowiedź, ale chodziło mi o biuro ze Skierniewic. Właścicielem jest facet, a panie, z którymi załatwiałam wyjazd bardzo sympatyczne i kompetentne. Chyba to nie to biuro.Lecę z nimi do Bułgarii, ale martwię się, bo cena jak na mój gust jest dość niska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: BP GAMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 17:22 Jeśli to możliwe, proszę o opinię na temat biura Gama ze Skierniewic, również zamierzam lecieć z tego biura do Bułgarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BP GAMA IP: *.netservis.com.pl 03.10.09, 09:26 Byłam z nimi w Bułgarii trzy lata temu. Było w porządku. Tylko hotel wybierz przynajmniej ***. Poniżej tego to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: BP GAMA IP: *.mofnet.gov.pl 14.09.10, 09:59 Do bani. Byłem z nimi w tm roku w Albenie, zapomnieli nas zabrać z hotelu na lotnisko i zamiast do KAtowic o lecieliśmy 8 godzin później do Wrocławia. W katowicach mieliśmy zostawiony samochód, biuro obiecało, że pokryje wszelkie koszty jednak od teo czasu nie odpowiadają na moją korespondencję. Odpowiedz Link Zgłoś