Dodaj do ulubionych

Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?!

IP: 81.210.100.* 05.02.04, 19:43
Pomocy!!! U kogo się najlepiej leczyć? JeSli macie kogos sprawdzonego proszę
o info z adresem i telefonem lekarza.
Z góry dzięki smile
Obserwuj wątek
    • Gość: eduro Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.dsmedia.pl 06.02.04, 10:31
      prosze, prosze.........................
      • Gość: monia1 Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.fwfin.fwc.com 06.02.04, 12:50
        ja akurat nie mam PCOS (chyba nie) ale jestem ze Śląska. Sama lecze sie u prof.
        Skrzypulec z Mikołowa,(tel. 2266250 w godzinach wieczornych najlepiej) pracuje
        w CSK w Ligocie i jest specjalistą endokrynologiem i ginekologiem. wiem, że
        kieruje swoje pacjentki z poważnymi problemami na oddział, gdzie maja
        przeprowadzane szczegółowe badania. ale nie wiem jak leczy PCOS. Zresztą tego
        sie chyba nie leczy a tylko mozna lagodzic lub podejmowac starania o ciąze.
        napisz o co Ci konkretnie chodzi. No i jest jeszcze Bytom Poradnia Leczenia
        Niepłodności przy Szpitalu Specjalistycznym nr 2 Adres: ul. Batorego 15
        41-902 Bytom
        Telefon: (32) 281 71 06, 281 00 21 do24
        Kierownik: dr n. med. Stanisław Horak
        no i pod jego kierunkiem prywatna praktyka: Antrum.
        • Gość: Magdaaa Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 14:48
          Dzięki serdeczne-mi na pewno pomogłaś.Mam tylko pytanie-czy podejscie tej osoby
          jest profesjonalne?(rozczarowania kolejnego osobą nie przezyłabym).Czy to Pan
          czy Pani profesor?
    • Gość: eduro Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: 62.148.89.* 08.02.04, 20:19
      Dziękuje za namiary smile
    • sylviakia Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! 09.02.04, 09:22
      ja dawno temu trafiłam do przychodni dr Horak akurat nie do niego osbiście ale
      do jego kolegi. Przychodnia była na ulicy Józefczaka w Bytomiu, mogło sie coś
      zmienić.. mi sie udało przy pierwszym cyklu. wrazenie o lekarzu pozytwne
      bardzo... polecam z czystym sercem...Sylwia
      • Gość: monia1 Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.fwfin.fwc.com 09.02.04, 09:42
        do Magdaaa

Jest to kobieta, ok 45 lat, rzeczowa. Jesli potrzebujesz zeby ktos poglaskal
        cie po glowie i powiedzial ze wszystko bedzie dobrze to nie ona. konkrety. nie
        patyczkuje sie.ale czuje ze jestem w dobrych rekach a ja tak generalnie mam
        problem z zaufaniem do lekarzy. ona natomiast jak jest zmeczona to to mowi. jak
        ja mam jakies pytania to konkretnie na nie odpowiada. nie mydli oczu, i co
        wazne, jak wychodze od niej z gabinetu to nie placze jak to mialo miejsce u
        innych lekarzy. a to najbardziej podoba sie mojemu mezowi. i jest wyznaczniekim
        lekarza wg mojego meza. (hihi. aha i za ostatnia wizyte np. nic nie placilam bo
        jak to powiedziala pani doktor wizyta nic nam nie wnosi do sprawy, tylko
        zlecone dalsze badania.
        • Gość: Magdaaa Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 09:51
          Monia dzięki serdeczne!!!!!!!!!Włąsnie kogoś takiego szukam-nie chcę głąskania-
          mój lekarz uważa ,że panikuję-bo on nie widzi problemu-robi badania,ale tylko
          dlatego ,żę ja chcę.Ja wiem ,ze cos mam nie tak-nie wiem tylko co-potrzebuję
          FACHOWCA-chyba zaraz się umówięsmile))))))Jeszcze raz dziękuję!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: monia1 Re: magdaaa IP: *.fwfin.fwc.com 09.02.04, 10:44
            wiesz dzwon wieczorkiem, generalnie jest z tym problem bo wlacza sie fax.
            sprobuj ok. 20 godz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka