Gość: eduro IP: 81.210.100.* 05.02.04, 19:43 Pomocy!!! U kogo się najlepiej leczyć? JeSli macie kogos sprawdzonego proszę o info z adresem i telefonem lekarza. Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eduro Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.dsmedia.pl 06.02.04, 10:31 prosze, prosze......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia1 Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.fwfin.fwc.com 06.02.04, 12:50 ja akurat nie mam PCOS (chyba nie) ale jestem ze Śląska. Sama lecze sie u prof. Skrzypulec z Mikołowa,(tel. 2266250 w godzinach wieczornych najlepiej) pracuje w CSK w Ligocie i jest specjalistą endokrynologiem i ginekologiem. wiem, że kieruje swoje pacjentki z poważnymi problemami na oddział, gdzie maja przeprowadzane szczegółowe badania. ale nie wiem jak leczy PCOS. Zresztą tego sie chyba nie leczy a tylko mozna lagodzic lub podejmowac starania o ciąze. napisz o co Ci konkretnie chodzi. No i jest jeszcze Bytom Poradnia Leczenia Niepłodności przy Szpitalu Specjalistycznym nr 2 Adres: ul. Batorego 15 41-902 Bytom Telefon: (32) 281 71 06, 281 00 21 do24 Kierownik: dr n. med. Stanisław Horak no i pod jego kierunkiem prywatna praktyka: Antrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 14:48 Dzięki serdeczne-mi na pewno pomogłaś.Mam tylko pytanie-czy podejscie tej osoby jest profesjonalne?(rozczarowania kolejnego osobą nie przezyłabym).Czy to Pan czy Pani profesor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eduro Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: 62.148.89.* 08.02.04, 20:19 Dziękuje za namiary Odpowiedz Link Zgłoś
sylviakia Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! 09.02.04, 09:22 ja dawno temu trafiłam do przychodni dr Horak akurat nie do niego osbiście ale do jego kolegi. Przychodnia była na ulicy Józefczaka w Bytomiu, mogło sie coś zmienić.. mi sie udało przy pierwszym cyklu. wrazenie o lekarzu pozytwne bardzo... polecam z czystym sercem...Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia1 Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.fwfin.fwc.com 09.02.04, 09:42 do Magdaaa Jest to kobieta, ok 45 lat, rzeczowa. Jesli potrzebujesz zeby ktos poglaskal cie po glowie i powiedzial ze wszystko bedzie dobrze to nie ona. konkrety. nie patyczkuje sie.ale czuje ze jestem w dobrych rekach a ja tak generalnie mam problem z zaufaniem do lekarzy. ona natomiast jak jest zmeczona to to mowi. jak ja mam jakies pytania to konkretnie na nie odpowiada. nie mydli oczu, i co wazne, jak wychodze od niej z gabinetu to nie placze jak to mialo miejsce u innych lekarzy. a to najbardziej podoba sie mojemu mezowi. i jest wyznaczniekim lekarza wg mojego meza. (hihi. aha i za ostatnia wizyte np. nic nie placilam bo jak to powiedziala pani doktor wizyta nic nam nie wnosi do sprawy, tylko zlecone dalsze badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdaaa Re: Kto na Śląsku jest najlepszy od PCOS?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 09:51 Monia dzięki serdeczne!!!!!!!!!Włąsnie kogoś takiego szukam-nie chcę głąskania- mój lekarz uważa ,że panikuję-bo on nie widzi problemu-robi badania,ale tylko dlatego ,żę ja chcę.Ja wiem ,ze cos mam nie tak-nie wiem tylko co-potrzebuję FACHOWCA-chyba zaraz się umówię))))))Jeszcze raz dziękuję!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia1 Re: magdaaa IP: *.fwfin.fwc.com 09.02.04, 10:44 wiesz dzwon wieczorkiem, generalnie jest z tym problem bo wlacza sie fax. sprobuj ok. 20 godz. Odpowiedz Link Zgłoś