Gość: daria IP: *.udn.pl 17.02.04, 23:07 sorki ze tutaj o tym pisze ale czy wiecie i mozecie mi powiedziec jakie sa leki ziolowe(preparaty)na oczyszczenie organizmu z toksyn? prosze o odpowiedzi i z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iii Re: toksyny! IP: *.acn.waw.pl 17.02.04, 23:13 z tego co ja wiem,to najlepsza jest głodówka,ale robiona z głową ja np.: jeden dzień w tyg.nie jem nic tylko piję wodę i w ten sposób oczyszczam organizm;robię to raz na m-ąc czasami częściej;raczej robi się to jak jes się w domu,chociaż ja wolę być czymś zajęta i robię to w dzień pracy,tylko wtedy z ust nie za ciekawy jest zapach(toksyny wychodzą) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: toksyny! IP: *.udn.pl 18.02.04, 11:40 dzieki, ale jeszcze moze ktos odpisze na ten temat cos wiecej? bo wiem ze sa preparaty roslinne (i tu moje pytanko, jakie i ile kosztuja, czy mozna dostac bez recepty?)wtedy nir trzeba sie az tak glodzic wiem ze nie mozna wtedy jesc owocow, smazonego miesa i pic sokow, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś