maretina 24.02.04, 19:39 czy wiecie jakie sa normy progesteronu w ciazy? wiem, ze mam lekki niedobor, ktory uzupelniam, chcialabym jednak wiedziec dokladnie ile mam za malo. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: normy progesteronu w ciazy 24.02.04, 19:53 witaj tylko spojrz na swoje jednostki: ciaza 1 trymestr min-9,3ng/ml, max-33,2ng/ml niczym sie nie mart! wszystko bedzie dobrze!! pozdrawiam i caluski dla fasolki! piegoos Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: normy progesteronu w ciazy 24.02.04, 20:01 Ty moj piegoosie, zawsze moge na Ciebie liczyc gin mowi, ze mam lekki niedobor a moj wynik to 18.72 ng/ml hmmmm normy swoje gin swoje?))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: normy progesteronu w ciazy IP: *.mofnet.gov.pl 25.02.04, 15:07 mamo-tato.home.pl/article_show.php?a_id=22&s_id=9&ss_id=13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga lublin Re: normy progesteronu w ciazy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:07 cześć moim zdaniem to nie bardzo ma związek z ciążą, w sensie jej bycia , wiem to z własnego doświadczenia , 3 cykle temu mój progesteron wII fazie cyklu wynosił ponad 78 i ciaży nie było ( Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: normy progesteronu w ciazy 25.02.04, 21:26 zle mnie zrozumialas, ja jestem juz w ciazy i chce wiedziec, czy nie mam niedoboru. Odpowiedz Link Zgłoś