Dodaj do ulubionych

torbiele po laparoskopii

IP: *.citicorp.com 18.03.04, 13:09
Dziewczyny
Do wszystkich,ktore mialy torbiele na jajnikach tznsadpecherzyki pomimo
pregnylu nire pekaly) a ,ktore w zwiazku z tym mialy laparoskopie.Powiedzcie
mi prosze jak to u Was wygladalo po.Czy od razu w drugim cyklu pecherzyki juz
pekaly czy znowu tworzyly sie te wstretne torbiele.Ja jestem drugi cykl po
laparo no i nie stety musze w tym cyklu brac orgametril.Tak bardzo sie
boje ,ze laparo nic nie dala.Prosze o cieple slowa.Czy mialayscie tez taki
problem i czy w koncu udalo sie i w ktorym cyklu po.Prosze napiszczie bo
chyba zwariuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: torbiele po laparoskopii IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 18.03.04, 18:41
      Staram sie trzeci cykl po drugiej laparo(rowniez usuwanie torbieli).Lekarz
      powiedzial ze dopiero w czwartym cyklu mam sie u niego pokazac jezeli
      oczywiscie wczesniej nie zaskocze.Takze bralam pregnyl.
      Mysle ze nie masz sie co martwic za wczasu.Sporo dziewczyn nawet tu na forum od
      razu po laparo zaciazylo czego i Tobie zycze.

Pozdrawiam i powodzenia
      • Gość: maxi Re: torbiele po laparoskopii IP: *.citicorp.com 19.03.04, 09:51
        Dzieki za odpowiedz.
        Powiedz mi czemu mialas dwie laparoskopie i co sie dizlo po po pierwszej.
        Boje sie bo teraz biore orgametril a on hamuje owulacje.Bezsens najpierw laparo
        na to zeby byla owu a teraz to...
        • Gość: kasia Re: torbiele po laparoskopii IP: *.hnet.pl / *.crowley.pl 19.03.04, 11:47
          Pierwsza laparo jest dla mnie wielka niewiadoma po prostu lekarz ja zlecil
          stwierdzajac ze bedzie to najlepsza diagnoza.Ja bylam wtedy zupelnie zielona
          wiec sie zgodzilam.Niestety nie zaskoczylam mimo tego ze lekarz stwierdzil iz
          jestem zupelnie zdrowa.
          Zmienilam lekarza.Bylam stymulowana clo i duphastonem-bez efektu.Pozniej clo i
          pregnyl 5000-takze bez efektu w postaci ciazy ale za to pojawily mi sie 3
          torbiele.Druga laparo,torbiele usuniete a ciazy jak nie ma tak nie ma.

Co do leku orgametril to pierwszy raz o nim slysze.Moze zapytaj sie dziewczyn
          na forum na pewno cos doradza.

Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka