23.12.10, 12:26
Dziewczyny własnie odebrałam wyniki bety: 708! Jestem w szoku, niedowierzam a jednocześnie strasznie sie boję. To 3 stymulacja podczas pierwszej udąło sie ale niestety okazało się że to puste jajo płodowe. Boje się że znów to się moze powtórzyć, zwłaszcza że objawy mam takie same czyli brak objawów ciąży (jedynie piersi mnie bolą od czasu do czasu). Pozdrawiam i Wesołych Świąt!
Obserwuj wątek
    • camila111 Re: Szok 23.12.10, 13:03
      z tego szoku trzeba sie póki co cieszyć i wierzyć że wszystko będzie dobrzesmilesmile kolejny prezent na Święta!!! Super!!
      • annajustyna Re: Szok 23.12.10, 14:58
        pewnie, ze super, bedzie dobrze!
    • kotkowa Re: Szok 23.12.10, 15:32
      Gratulacje, trzymam kciuki za maluszka!
    • chantal10 Re: Szok 23.12.10, 16:54
      No no no, jaki wysyp ciąż na naszym forum wink
      Nie zadręczaj się, masz piękną betę, na pewno wszystko jest w porządku!!! Gratuluję smile
      • iwo.2 Re: Szok 27.12.10, 18:14
        Dzięki dziewczyny za słowa pocieszenia, ale uwierze w ten CUD jak zobacze i usłysze serce naszego maluszka na usg. Wizyte u swojego gina mam 07.01 i strasznie sie boję... pozdrawiam
        • coco7710 Re: Szok 29.12.10, 11:11
          Trzymam kciuki chociaż jedna po drugiej stronie szczęścia...daj znać po wizycie....pozdrawiam
          • justyna9926 Re: Szok 31.12.10, 15:32
            Gratuluję i życzę aby było wszystko o.k.
    • iwo.2 Re: Szok 31.12.10, 15:25
      Witajcie! dzis odebrałam wynik kolejnej bety: 15 905, mam nadzieje że przyrasta dobrze (ostatnia miesiaczka 22.11 więc wychodzi 6 tydz.) ale w poniedziałek pójde jeszcze raz zbadac żeby przedstawic mojemu ginowi najświeższe badania a do wizyty jeszcze tydzieńsad Pozdrawiam i zycze zafasolkownia w przyszłym roku!
      • annajustyna Re: Szok 31.12.10, 15:32
        Dziewczyno, szkoda zyl na te bete - no chyba ze z palca robisz! Lekarz i tak zrobi Ci USG etc. Jest dobrze, jestes w ciazy, a w piatek na pewno zobaczysz swojego babelka na USG (serduszka moze jeszcze nie byc slychac).
      • arpona Re: Szok 31.12.10, 18:41
        Beta piękna, nie ma potrzeby robić jej kolejny raz. Życzę pięknych widoczków na USG! smile
    • aurita Re: Szok 01.01.11, 09:20
      Maly swiateczny prezencik: gratuluje smile
    • iwo.2 Re: Szok 09.01.11, 20:06
      Dziewczyny! wczoraj byłam na I wizycie i widziałam nasz CUD, słyszałam jak bije serce, po 3,5 latach staran! cudowne uczucie niedoopisania! Gin określił ciąże na 6t 3dz. W tym wszystkim martwi mnie tylko jedna rzecz, otóz jako posiadaczka PCO zażywałam metformax, gin kazał odstawic w czasie ciąży a czytałam że kobiety w ciąży z PCO powinny conajmniej do końca piewszego trymestru zazywac lek, jak zapytałam o to to gin stwierdził że absolutnie nie i teraz mam mętlik w głowie, czy posłuchac lekarza (czytałam opinie dziewczyn na forum które nie brały i poroniły a jak w kolejnej ciązy brały metformax to ciąża zakończya sie szczęśliwym porodem).Życze Wam z całego serca abyscie i Wy niedługo mogły zobaczyc i usłyszec jak bije serce Waszego dzidziusia!!
      • kathrinn82 Re: Szok 09.01.11, 20:10
        ja też już nie biorę metformaxusmile mam zaufanie do swojego lekarza, i skoro tak powiedział, to myślę, że wie co robismile
        P.S gratuluję i życzę spokojnej ciążysmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka