Gość: bipi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 11:51 jeżeli sie mieszka w niedużym mieście. Czy potrzebne skierowanie? Od kogo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysia79 Re: gdzie zrobić badanie nasienia? 19.04.04, 11:56 Potrzebne jest skierowanie, jak się idzie państwowo. Prywatnie nie i kosztuje 80zł a jak z posiewem to 150zł. Może powinnaś zadzwonić do informacji medycznej (niestety nie pamiętam nr telefonu ale na pewno jest w książce tel) albo do szpitala/przychodni tam beda wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
krysia79 Re: gdzie zrobić badanie nasienia? 19.04.04, 11:58 Aha, możesz pytać też o poradnię andrologiczną bo takimi sprawami zajmuje się androlog. Mój mąż co prawda dostałskierowanie od mojego ginekologa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eweszy Re: gdzie zrobić badanie nasienia? IP: 81.15.195.* 19.04.04, 12:08 napisz jaki region Polski cię interesuje, ja mam namiary na Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bipi Re: gdzie zrobić badanie nasienia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 15:11 Mieszkam w pólnocnej części województwa łódzkiego. DO łodzi mam jakieś 60 kilometrów, ale nie wiem czy moj mąż będzie chcial jechać Namiary jednak podaj. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja78 Ceny badań 20.04.04, 09:37 Dziewczyny nie wiem gdzie wy robicie badania, ale przerażają mnie podawane przez Was (nie tylko w tym wątku) ceny. Ja mieszkam na śląsku i tu też ceny są różne, ale podzwoniłam trochę i znalazłam bdb laboratorium (FRYDA)gdzie za spermogram zapłaciliśmy 20 zł, za posiew też 20zł, a badania hormonów są w cenie od 11 zł do 20, zależy które. Wiem że FRYDA ma sfoje filie w Katowicach, Zabrzu, Bielsku, ale nie wiem czy gdzieś jeszcze. Moja rada zanim się wybierzecie na kosztowne badania - za telefon i możecie sporo zaoszczędzić (dla porównania znajomi za spermogram zapłacili 120 zł,też na śląsku) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś