Dodaj do ulubionych

gdzie zrobić badanie nasienia?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 11:51
jeżeli sie mieszka w niedużym mieście. Czy potrzebne skierowanie? Od kogo?
Obserwuj wątek
    • krysia79 Re: gdzie zrobić badanie nasienia? 19.04.04, 11:56
      Potrzebne jest skierowanie, jak się idzie państwowo.
      Prywatnie nie i kosztuje 80zł a jak z posiewem to 150zł. Może powinnaś
      zadzwonić do informacji medycznej (niestety nie pamiętam nr telefonu ale na
      pewno jest w książce tel) albo do szpitala/przychodni tam beda wiedzieli.
    • krysia79 Re: gdzie zrobić badanie nasienia? 19.04.04, 11:58
      Aha, możesz pytać też o poradnię andrologiczną bo takimi sprawami zajmuje się
      androlog. Mój mąż co prawda dostałskierowanie od mojego ginekologa...
      • Gość: eweszy Re: gdzie zrobić badanie nasienia? IP: 81.15.195.* 19.04.04, 12:08
        napisz jaki region Polski cię interesuje, ja mam namiary na Łódź.
        • Gość: bipi Re: gdzie zrobić badanie nasienia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 15:11
          Mieszkam w pólnocnej części województwa łódzkiego. DO łodzi mam jakieś 60
          kilometrów, ale nie wiem czy moj mąż będzie chcial jechać Namiary jednak podaj.
          Dzięki!
    • kaja78 Ceny badań 20.04.04, 09:37
      Dziewczyny nie wiem gdzie wy robicie badania, ale przerażają mnie podawane
      przez Was (nie tylko w tym wątku) ceny.
      Ja mieszkam na śląsku i tu też ceny są różne, ale podzwoniłam trochę i
      znalazłam bdb laboratorium (FRYDA)gdzie za spermogram zapłaciliśmy 20 zł, za
      posiew też 20zł, a badania hormonów są w cenie od 11 zł do 20, zależy które.
      Wiem że FRYDA ma sfoje filie w Katowicach, Zabrzu, Bielsku, ale nie wiem czy
      gdzieś jeszcze.
      Moja rada zanim się wybierzecie na kosztowne badania - za telefon i możecie
      sporo zaoszczędzić (dla porównania znajomi za spermogram zapłacili 120 zł,też
      na śląsku)
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka