Gość: BeniaK IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 10:06 Czy pomyslny wynik testu owulacyjnego (LH) oznacza, ze owulacja odbyla sie na pewno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zosia Re: TEST OWULACYJNY IP: 195.82.160.* 26.02.02, 10:18 Dodatni wynik testu, czyli dwie kreski, oznacza, że w ciągu 24 godzin BĘDZIE owulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
bkas Re: TEST OWULACYJNY 26.02.02, 15:52 Chodzi mi o to, czy test stwierdza, ze jajeczko peknie na pewno. Odpowiedzcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: TEST OWULACYJNY IP: *.zachem.com.pl / 10.10.1.* 05.03.02, 14:05 Odnosnie tego czy NA PEWNO bedzie owulacja, to test mówi tylko, ze poziom hormonów jest właściwy i powinna być. Bo jesli problem dotyczy samych jajników (np.PCO)to niestety moze pęcherzyk nie peknąć... Niestety D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juka Re: TEST OWULACYJNY IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 22:47 Niestety,ale masz zupelną rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: TEST OWULACYJNY- do Zosi IP: 157.25.86.* 05.03.02, 15:04 Chyba czegos tu nie rozumiem. Ja nigdy nie mialam pewnosci, ze mam jeszcze do dyspozycji 24 godz. Skad ta pewnosc? Malina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: TEST OWULACYJNY- do Zosi IP: 195.82.160.* 05.03.02, 17:17 Malina, ja nie napisałam, że za 24 godziny będzie owulacja, tylko w ciągu 24 godzin. To nie oznacza, że masz jeszcze 24 godziny do dyspozycji, bo owulacja może nastąpić równie dobrze za dwie godziny. I nie jest to pewność, tylko instrukcja na teście owulacyjnym który użyłam - LH TEST. Pozdrawiam, Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: TEST OWULACYJNY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 20:01 Czy możecie mi podać ile kosztuje taki test i jaki jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimka Re: TEST OWULACYJNY IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 13:56 Clear Plan kosztuje około 85 zł/ pięć pasków/. Na forum zdrowie kobiety dowiedziałam się, że jest jeszcze Ovu Quick, kosztuje około 65 zł /6 pasków/. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelka Re: TEST OWULACYJNY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.02, 09:55 Czy ten test Ovu Quick jest dobry? Bo robię go, czternasty dzień cyklu mija i - jest negatywny, Jest na nim napisane, że jeśli jest wynik pozytywny to owulacja powinna nastąpić w ciągu najbliższych 40 godzin. Według moich wstępnych obliczeń wynika, że u mnie owulacja jest z reguły 14-15 dnia. Czyli test POWINIEN byl wyjść pozytywny. Nic nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TEST OWULACYJNY IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 22:50 A ja używałam LH test( tak się nazywa ).Kosztuje ok.50 zł. I byłam z niego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka1 Re: TEST OWULACYJNY do Kasi 20.04.02, 12:17 Kasiu jaka firma produkuje ten test. Dzwoniłam do apetki, babka nie wie o co mi chodzi. Ile jest pasków w teście? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: TEST OWULACYJNY do Kasi IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 21.04.02, 22:59 Niestety nie pamiętam jaka firma,bo używałam go ponad rok temu.W aptece pytałam o LH Test i taki mi sprzedali.Może popytaj w innych aptekach.Test zawierał 3 płytki( takie same jak w teście ciążowym).Trzeba było nakapać mocz w jedno z okienek i pojawiały się 2 paski ( jeżeli miała nastąpić owulacja.Jeżeli nie - to jeden pasek.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona26 Re: TEST OWULACYJNY IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 18:26 Niestety pewność że odbyła sie prawidłowa owulacja daje tylko .... ciąża. Odpowiedz Link Zgłoś