Dodaj do ulubionych

nadzieja, a clo

IP: *.wawpie.ext.ids.pl 04.05.04, 11:24
Jeszcze 5 dni do miesiączki Jestem po clo Bolą mnie piersi i trszkę mam
plamienie ale minimalne Strasznie chcę zrobić test, ale wolę żyć nadzieją Nie
wierze w to że po pierwszej stymulacji można zajść w ciąże No, ale jestem
psymistką Trzymajcie kciuki
Obserwuj wątek
    • tekla12 Re: nadzieja, a clo 04.05.04, 11:38
      Trzymaj się cieplutko i żyj nadzieją tym bardziej, że po clo najłatwiej
      zachodzi się w ciążę w pierwszych 3 stymulowanych cyklach.
      • Gość: Jesica Re: nadzieja, a clo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 11:44
        mnie to czeka za jakis czas od jutra zaczynam brac CLO, podziel sie swoim
        uwagami i tym co mnie moze czekac odnosnie CLO.
        • Gość: sylwia Re: nadzieja, a clo IP: *.wawpie.ext.ids.pl 04.05.04, 15:46
          nie będę Cię straszyć Każda kobieta reaguje inaczej Ja czułam się źle:bóle
          głowy, depresja, płaczliwość, bóle macicy, apetyt. Teraz wszystko minęło, mam
          objawy miesiączki. Ale dla tych "płodnych" dni warto żyć Jeszcze nigdy nie
          miałam takiej ochoty na seks!!!!!!!! Szkoda tylko że leczę się państwowo
          Pamiętaj o monitoringu Grożą nam torbiele Ważne że mimo apetytu przytyłam tylko
          5 dkg
    • Gość: Joasik30 Re: nadzieja, a clo IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 12:02
      Ja też jestem po clo dzisiaj mam 30 d.c. 5 dni temu odstawiłam duphaston i
      czekam! Każdy dzień to nadzieja, chociaz jak ty, juz prawie nie wierzę, że może
      się udać! Ale czekam!
    • Gość: nawia 24 Re: nadzieja, a clo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 15:17
      joasik ale czy prawidlowe jest odtawienie duphastonu .wydaje mi sie ze zanim
      odstawiasz progesteron zrob test ciazowy bo wydaje mi sie ze tak raczej nie
      powinno sie robic.jezeli wynik negatywny dopiero odstawiasz. pozdrawiam.
      • maretina Re: nadzieja, a clo 04.05.04, 15:53
        zgadzam sie z nawia. jesli to ciaza to progesteron powinno sie odstawic dopiero
        jak prace podejmie lozysko, czyli ok 16 tyg, niektorzy lekarze zalecaja
        progesteron do 20 tc.
    • Gość: dobry duszek Re: nadzieja, a clo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.04, 00:13
      z pewnych powodów podciągam wątekwink))
      • joasik30 Re: nadzieja, a clo 05.05.04, 08:33
        Tak wiem, zrobilam test - nic nie wykazał! To był 10 d.c. po owu. Odstawiłam
        duphaston bo bardzo zle się po nim czuję i popadam w depresję!!! Lecze sie juz
        3 lata więc muszę również dbac o moje zdrowie psychiczne. Wiem również, że
        niektórzy lekarze ( moja koleżanka tak miala - urodziła pieknego synka)
        pozwalaja na przerwanie w/w leku i dopiero po stwierdzeniu ciąży każą
        przyjmowac dalej! Dziasiaj jest juz 6 dzień po odstawieniu.... czekam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka