ewek3 08.05.04, 11:22 bardzo proszę o opinie na temat stosowanych metod leczenia przez prof.chodzi mi o głównie o szczepienia, skuteczność, ceny. Jeśli macie dokładny adres kliniki i nr telefonu byłabym bardzo wdzięczna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tekla12 Re: Gynemed-prof Malinowski 08.05.04, 11:34 jeśli chodzi o Gynmed i Malinowskiego to nie mogę wiele powiedzieć - tylko raz robiłam tam test LMR. Natomiast to, co robi prof. Malinowski robi również w Gamecie prof. Tchórzewski, którego bardzo polecam. Poza tym, że jest bardzo mądry i wszystko dokładnie tłumaczy jest nieco tańszy i ma zdecydowanie krótsze kolejki. A w moim przypadku był również bardzo skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malcolm Re: Gynemed-prof Malinowski IP: 195.245.213.* 08.05.04, 13:37 Gynemed Łodż tel. 42 645-92-75 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra Re: Gynemed-prof Malinowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 00:34 Na Bocianie zaczęłam kiedys wątek 'Gynemed- jak to przeżyć' - jeśli chcesz rzuć okiem. Libra Odpowiedz Link Zgłoś