maretina 26.05.04, 12:33 Luno napisz do mnie na skrzynke. popytam sie o takiego lekarza. mam znajomych na AM Gdansk. jesli nie ccesz z gdanska, to moge zapytac o tych w innych czesciach polandu sciskam mocno i wierze w powodzenie zarowno jednego leczenia jak i drugiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luna Re: do Luny IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 26.05.04, 13:10 Kochana jesteś! Dziękuję, będę pamiętać o Twojej propozycji, ale jeszcze nie skorzystam z niej teraz. Jeszcze popróbuję znaleźć kogoś na własną rękę. Jeśli nie dam rady - poproszę Cię o pomoc. Mam nadzieję, że Twoja propozycja będzie czas jakiś aktualna. Dziękuję L. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do Luny 26.05.04, 13:11 Gość portalu: Luna napisał(a): > Kochana jesteś! > Dziękuję, będę pamiętać o Twojej propozycji, ale jeszcze nie skorzystam z niej > teraz. > Jeszcze popróbuję znaleźć kogoś na własną rękę. > Jeśli nie dam rady - poproszę Cię o pomoc. > Mam nadzieję, że Twoja propozycja będzie czas jakiś aktualna. > Dziękuję > L. bedzie. moj przyjaciel robi doktorat z ginekologii onkologicznej. zawsze mam sie kogo zapytac Odpowiedz Link Zgłoś