Dodaj do ulubionych

Doświadczone po HSG - prośba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 09:32
Dziewczyny prosze o pomoc lie sie dochodzi do siębie po HSG ? Czy potem można
współżyć czy nie ? czy np trzeba odczekać miesiąć czy mozna odrazu ? 2 dni po
HSG jade na urlop i nie chciałabym popsuć sobą nastroju urlopoweg. Będę
wdzieczna za wszystkie rady i opinie. M
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Doświadczone po HSG - prośba IP: *.wsm.gdynia.pl 28.05.04, 09:36
      Przez dwa dni na pewno dojdziesz do siebie i będziesz mogła jechać na urlop. Ja
      czułam się już całkiem dobrze następnego dnia. Ze współżyciem poczekałabym
      jeszcze parę dni.
    • halinka321 Re: Doświadczone po HSG - prośba 28.05.04, 09:39
      Ja potrzebowałam około tygodnia, żeby dojść do siebie po HSG.
      • Gość: MM Re: Doświadczone po HSG - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 09:49
        oo to znaczy czemu tak długo ? może nie ryzykować ?
    • Gość: MM Re: Doświadczone po HSG - prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:13
      up
      • Gość: lula Re: Doświadczone po HSG - prośba IP: *.compower.pl 28.05.04, 15:50
        Czy hsg to histerosalfingografia ? (jesli tak to robilam to badanie w
        listopadzie).
        Po godzinie juz bylam w domu na wlasnych nogach,jeden dzien troche plamilam
        ale nie mialam najmniejszych dolegliwosci.
        No i nastepnego dnia moglam juz spokojnie sie przytulac smile))
        wcale to nie takie straszne tylko wez jakis srodek przeciwbolowy na godzine
        przed badaniem np.ketonal
        powodzenia.
        • pularda Re: Doświadczone po HSG - prośba 28.05.04, 16:13
          Mialam HSG w kwietniu. Przed zabiegiem dostalam silne srodki przeciwbolowe.
          Krecilo mi sie strasznie w glowie i troche bolal mnie brzuch. W szpitalu
          polezalam ok. godzinki, a potem pojechalam do domu. Plamienie mialam
          maciupenkie. Po zabiegu lekarz przepisal mi antybiotyk, zeby zwalczyc
          ewentualne bakterie. Nic nie mowil, ze nie mozna wspolzyc. Ekspert na bocianie,
          radzil, ze jak nie ma krwawienia, to mozna dzialac.
          • Gość: evi Re: Doświadczone po HSG - prośba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 16:56
            Dochodzenie do siebie po HSG jest sprawa indywidualną. Plamienie po zabiegu to
            ok 2-3 dni, potem można już zacząć działać-jezeli ma się na to ochotę! Ja już
            na drugi dzien przytulałam się z mężem bo przed zabiegiem był celibat wink)

Powodzenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka