mmila 31.05.04, 13:53 Znowu przyszła @@@@@@@ jak co miesiąc już nie moge chce mi się wyc. Zastanawiam się co z nami jest nie tak że Bóg nas opuścił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejdejka Re: Chce mi sie wyć!!!!!!!! 31.05.04, 19:15 nie płacz "gdy BÓG zamyka dzwi to otwiera okno ...małe nieszcześcia potrzebne są do SZCZĘŚCIA" UŚMIECHNIJ SIĘ to dla Ciebie ten nieba błysk TRZYMAM KCIUKI -nowy cykl to nowa nadzieja!!!!!!!!!! :o) POZDROmejdejki Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: Chce mi sie wyć!!!!!!!! 31.05.04, 20:07 Masz dokładnie tyle siły ile potrzeba, żeby przeżyć to kolejne niepowodzenie i walczyć dalej. Spróbuj pomyśleć - to jeszcze nie było TO dziecko, które zostało nam przeznaczone. To cały czas was szuka i w końcu trafi - może już za miesiąc. Pozdrawiam, ściskam i już trzymam kciuki za ten nastepny miesiąc T. Odpowiedz Link Zgłoś
mmila Re: Chce mi sie wyć!!!!!!!! 31.05.04, 21:40 Dziekuje za słowa otuchy już mi troche przeszło rozgoryczenie. Musze w to wierzyc ze następnym razem będzie oki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Chce mi sie wyć!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 22:15 Nie mysl nigdy ze Bóg Cie opuscił...on jest przy nas nawet gdy skazuje nas na najokrutniejsze cieprpienie. Odpowiedz Link Zgłoś