Gość: mc IP: *.toya.net.pl 01.06.04, 22:09 czytam od czasu do czasu forum i widze ze mamy podobne zinteresowania i chyba fach, jesli msz ochote na wymiane dosiadczeń to napisz mcmc@autograf.pl.POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maretina Re: do RAFAŁA IP: *.ols.vectranet.pl 01.06.04, 22:13 a moze Ty rowniez z nami zostaniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: do RAFAŁA IP: *.toya.net.pl 02.06.04, 10:47 jasne, ze zostanę i chetnie pomogę w miarę swojwj wiedzy i mozliwości, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Do mc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 10:50 To ja witam, żebyś się nie rozmyślił(a) ( Potrzeba tu fachowców, oj potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: do RAFAŁA IP: *.toya.net.pl 02.06.04, 19:50 witam was wszystkie i postaram sie wam pomóc , na forum lub piszcie na moj email Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: do RAFAŁA 02.06.04, 20:09 Drogi mc a może na początek napiszesz kilka słów o sobie - swoich dokonaniach, doświadczeniach i oczekiwaniach wobec innych użytkowników tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: do RAFAŁA IP: *.toya.net.pl 03.06.04, 09:57 jestem analitykiem i zajmuje sie na codzień badaniem takich par jak Wy, czym ma jakies dokonania sama nie wiem , ale chce pomóc tym którzy maja jakies wątpliwości oczywiscie w miare swojej wiedzy , pytajcie a ja bede robic wszystko aby Wam konkretnie odpowiedzieć.Myslę ze opinia ludzi zajmujacych sie niepłodnoscia jest dla was bardzo wazna, i wiem ile macie pytan ktorych nie zadajecie lekarzom czesto z róznych powodów.Czekam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: do RAFAŁA IP: *.toya.net.pl 07.06.04, 22:07 miałam nadzieje ze sie odezwiesz , no cóz !!!!!!!! moze masz duzo zajeć trudno!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś