Dodaj do ulubionych

beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:52
Brałam Pregnyl 13 dni temu (owulacja 12 lub 11 dni temu), chyba już nie ma
wpływu na wynik, prawda?
Mam powtórzyć badanie za kilka dni...a na testach o czułosci 25 była
słabiutka kreseczka.
Lekarka kazała mi sie nie "nastawiać" bo jeszcze nic nie wiadomo. Trochę mnie
to zaniepokoiło.
Obserwuj wątek
    • piegoosek Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.04, 18:56
      to nie jest zly wynik!! pregnyl dziala maksymalnie (MAKSYMALNIE) do 11 dnia po
      zastosowaniu!! u Ciebie to juz nie pregnyl, to ciaza!! teraz musisz czekac na
      rozwoj maluszka!! musisz byc cierpliwa a my wszystkie tu na forum trzymamy
      kciukaski!!!
      pozdrawiam cieplutko!!
      piegoos
      • Gość: krysia79 Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:57
        Piegoosku, pewna jesteś? Kamień mi z serca spadł, bo po słowach lekarki boję
        się cieszyć.
    • Gość: maraguska Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 20:01
      Krysiu, nie napisze nic odkrywczego, po prostu dolaczam do trzymajacych kciuki.
      Koniecznie pisz jak cos wiecej sie wyjasni!

Pozdrowienia,
      Aga.
    • maretina Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.04, 20:39
      bedzie dobrze!!!!smile))
    • kasiaba1 Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.04, 20:56
      Skoro na testach o czułosci 25 była słaba kreseczka tzn że był ok. 25, tak? A
      skoro teraz jest 70 to znaczy że wzrosło, tak? A skoro wzrosło to...wink
      To nie może byc Pregnyl smile
    • magdulka26 Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 03.06.04, 21:49
      Trzymam kciukasy za Ciebie .
    • Gość: Kobietka Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 23:24
      A to dobre: >Lekarka kazała mi sie nie "nastawiać" bo jeszcze nic nie wiadomo.<
      No ona jest lekarzem a my babami, tymi wstrętnymi, które wszystko tłumaczą jak
      chcą, nie? Bądź dobrej myśli i już. I nie zadręczaj się tym co będzie, bo to
      źle działa i na Ciebie i na ewentualną Fasolkę lub Groszka. A przecież te
      pierwsze miesiące są dla dziecka najważniejsze.
      Gwoli wyjaśnienia: napisałam wcześniej "czekamy" na wyniczki, bo jakoś tak się
      tu czujemy jak w rodzinie i gdy jedna robi badania lub stara się (np: taka
      maretina (smile)))) to WSZYSTKIE czekamy na wyniczki i efekty. Ja aktualnie
      gościnnie tu na forum - zabłądziłam i bywam.
      • Gość: aga2831 Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.fish.ar.szczecin.pl 04.06.04, 12:24
        gratuluje i powodzenia!!!!!!Dbaj o nią!!!!!!!!!
    • lidek0 Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 08:16
      Powtórz betę i już.
      trzymam kciuki
    • Gość: krysia79 Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bphpbk.pl 04.06.04, 09:03
      Dziekuję ślicznie za wszystkie ciepłe słowa.
      W poniedziałek idę ponownie na bHCG. Dam znac jak wyszło badanie.
    • ewa.analityk1 Re: beta HCG 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.04, 11:36
      a nie mówiłam nadal chucham zaraźliwie chociaż to już 36 tydzień smile
      • Gość: krysia79 do Ewy IP: *.bphpbk.pl 04.06.04, 11:53
        Chuchasz jak nic!
        Mam Twoje testy owulacyjne, i w tym cyklu ich używałam.
        Co prawda był tez monitoring, ale on pewnie nie zaraża smile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka