Dodaj do ulubionych

Ale sie boje!

07.06.04, 08:53
Ide dzis na beta HCG i strasznie sie boje uslyszec "poziom HCG wynosi 0".
Staralam sie sobie nie robic nadzieji w tym miesiacu, ale to nie takie
proste sad
kropla
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwia Re: Ale sie boje! IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.06.04, 08:58
      Rozumiem Cię w zupełności Ja mimo polipa który prawdopodobnie utrudnia zajście
      też wierzę w tym miesiącu Do @ jeszcze 4 dni I podobnie jak Ty najbardziej boję
      sie rozczarowania Na Badanie krwi nie zdecydowałabym się za duży strs Chyba że
      spóżniałby mi sie okres Jesli tak jest u Ciebie to trzymam kciuki Powodzenia
      • kropla8 Re: Ale sie boje! 07.06.04, 09:04
        Sylwia ja tez mam jeszcze 4 dni do @ ale poniewaz biore progesteron, to musze
        wiedziec czy jestem w ciazy czy nie, bo gdybym byla i odstawiala lekarstwo, to
        mogloby to powaznie zaszkodzic ciazy. Najchetniej tez bym na ten test nie
        poszla, ale musze isc. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie ani do Ciebie ani do
        mnie!
        • Gość: sylwia Re: Ale sie boje! IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.06.04, 09:09
          Bardzo Ci współczuję Ale z drugiej strony ja będę żyła nadzieją a to dobrze na
          nas nie wpływa Życzeę Ci spełnienia tego marzenia Odezwij sie po badaniu
          • kropla8 Re: Ale sie boje! 07.06.04, 09:18
            Jestem pewna ze wynik HCG bedzie zblizony do 0, bo nie mam zadnych objawow
            ciazowych, oczywiscie dam znac jutro o wynikach. Pozdrawiam!
            • Gość: sylwia Re: Ale sie boje! IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.06.04, 09:34
              Gorzej się czułam zaraz po owulacji Teraz faktycznie nie mam żadnych objawów
              nawet piersi mnie nie bolą Wnioskuję że to oznaka zbliżającej się @
              • kropla8 Re: Ale sie boje! 08.06.04, 15:05
                Nie ma dzidzi. beta HCG ponizej 1 sad Juz nie bede sie starac, nie chce
                przezywac kolejnego rozczarowania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka