kropla8 07.06.04, 08:53 Ide dzis na beta HCG i strasznie sie boje uslyszec "poziom HCG wynosi 0". Staralam sie sobie nie robic nadzieji w tym miesiacu, ale to nie takie proste kropla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: Ale sie boje! IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.06.04, 08:58 Rozumiem Cię w zupełności Ja mimo polipa który prawdopodobnie utrudnia zajście też wierzę w tym miesiącu Do @ jeszcze 4 dni I podobnie jak Ty najbardziej boję sie rozczarowania Na Badanie krwi nie zdecydowałabym się za duży strs Chyba że spóżniałby mi sie okres Jesli tak jest u Ciebie to trzymam kciuki Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kropla8 Re: Ale sie boje! 07.06.04, 09:04 Sylwia ja tez mam jeszcze 4 dni do @ ale poniewaz biore progesteron, to musze wiedziec czy jestem w ciazy czy nie, bo gdybym byla i odstawiala lekarstwo, to mogloby to powaznie zaszkodzic ciazy. Najchetniej tez bym na ten test nie poszla, ale musze isc. Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie ani do Ciebie ani do mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ale sie boje! IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.06.04, 09:09 Bardzo Ci współczuję Ale z drugiej strony ja będę żyła nadzieją a to dobrze na nas nie wpływa Życzeę Ci spełnienia tego marzenia Odezwij sie po badaniu Odpowiedz Link Zgłoś
kropla8 Re: Ale sie boje! 07.06.04, 09:18 Jestem pewna ze wynik HCG bedzie zblizony do 0, bo nie mam zadnych objawow ciazowych, oczywiscie dam znac jutro o wynikach. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ale sie boje! IP: *.wawpie.ext.ids.pl 07.06.04, 09:34 Gorzej się czułam zaraz po owulacji Teraz faktycznie nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie nie bolą Wnioskuję że to oznaka zbliżającej się @ Odpowiedz Link Zgłoś
kropla8 Re: Ale sie boje! 08.06.04, 15:05 Nie ma dzidzi. beta HCG ponizej 1 Juz nie bede sie starac, nie chce przezywac kolejnego rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś