Dodaj do ulubionych

invicta Warszawa

18.04.12, 11:38
Witam,
czy ktoś może leczy się w tej klinice.?
Proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • wypalona_zarowka Re: invicta Warszawa 18.04.12, 11:40
      ja się leczę/leczylam..
      bo na razie mam przerwe...
      • lenawoj Re: invicta Warszawa 18.04.12, 11:54
        i jakie masz wrażenia?
        Ja jestem po jednym nieudanym ICSI w Białymstoku. teraz chciałabym spróbować w W-wie (lepszy dojazd) i zaciekawił mnie program dawstwa komórek w zamian za darmowe in vitro
        • belvil77 Re: invicta Warszawa 18.04.12, 16:27
          Ja się tam leczyłam,jest okropnie.Mozesz poszukać sobie watku o invicta w-wa gdzieś tak sprzed roku chyba,tam tez jest mnóstwo negatywnych opinii.
          Opóźnienia nawet do 2.godzin siedzenie pod gabinetem ,a wizyta do 15 min.Spychologia,pielegniarki nic nie wiedzą ,jeden wielki chaos.Do tego stopnia,ze ja przy AMH =0,1 byłam stymulowana i prowadzona długim protokołem.Poznałam tam inne pacjentki,które były w programie in vitro do skutku i podchodziły 3 raz do pełnego IVF ,tzrymało je tylko to,ze były niższe koszty niz w innych klinikach kiedy powiedzialam im jakie badania należy wykonać do IVF np w Novum,to były w szoku.
          Na punkcję jednego pęcherzyka miałam opóźnienie 4 godziny!!!!A przecież wyraźnie jest powiedziane ,ze po ovitrelle moze minąć 36 godzin!Po leczeniu poprosiłam o przesłanie tzw.epikryzy ,za którą musiałam oczywiście dodatkowo zapłacić,a otrzymałam informację o moich badaniach hormonalnych i o tym,ze moje Amh wynosiło 0,7 a nie 0,1,gdzie miałam wydruk z labu,kiedy poprosiłam o korektę i o dopisanie leków i dawek którymi byłam stymulowana,to do dnia dzisiejszego cisza.A do IVF podchodziłam w styczniu ,mamy kwiecień,a oni do tej pory tego nie sprostowali.Mam wiele takich przykładów.Dobrze Ci radzę omijaj ich z daleka.Wybierz invimed lub novum.
          • lenawoj Re: invicta Warszawa 19.04.12, 08:08
            dzięki za radę.
            Twój wpis dał mi wiele do myślenia i chyba poszukam innej kliniki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka