Dodaj do ulubionych

Czekanie jest okropne

19.06.04, 18:34
Jestem po inseminacji, dziś 24 dc. To czekanie mnie wykańcza. Podpowiedzcie
jak najlepiej czekać, co myśleć a może nie myśleć. Zrobiłam się nerwowa i nie
do zniesienia. Mąż patrzy na mnie jakoś dziwnie. On się nie denerwuje a ja
chyba oszaleję.Doradźcie mi coś.
Obserwuj wątek
    • trops7 Re: Czekanie jest okropne 19.06.04, 18:57
      wiesz chyba na to nie ma recepty, musisz znależć sobie sama na to jakiś sposób.
      ja też jestem po inseminacji i od dziś czekam
      po prostu się nie nastawiam bo w poprzednim cyklu przy inseminacji byłam po
      prostu pewna że się uda a tu klapa
      bardzo to przeżyłam jak nigdy
      trzymaj się i głowa do góry
    • urbanchaos Re: Czekanie jest okropne 19.06.04, 20:12
      ja kupiłam sobie psa i mam się czym zając aż nadtto,a też czekam do 22/6 na
      zrobienie testu
      ale po tylu negatywnych testach staję sie już obojętna
    • andziak.k Re: Czekanie jest okropne 19.06.04, 20:16
      Czekanie może rzeczywiście wykończyć. Bardzo nie lubię robić testów, wolę nawet
      zobaczyć wpierw to delikatne plamienie na początek @, niż I krechę, bo straszie
      się wtedy dołuję...
    • ewazygmunt Re: Czekanie jest okropne 20.06.04, 12:35
      ja też myślę o tym samym. Tzn. co zrobić żeby nie fiksować, żeby nie myśleć za
      dużo, żeby choć troszkę zluzować. Inseminacje mam jutro. Cieszę się, ale teraz
      bardziej niż o ciążę, modlę się o cierpliwość i spokój wewnętrzny, jeśli się
      nie powiedzie. Dodatkowo niepokoi mnie to, że jak czytam wasze posty, mam
      wrażenie, że byłyście do tej inseminacji lepiej przygotowane niż ja. Ja nawet
      nie wiem dokładnie ile jest pęcherzyków, nie mam pojęcia jakie jest endo. FF
      wykrył mi na podstawie tempek owulację w 12 dc (czyli 3 dni temu) ale nie
      bardzo w to wierzę (bo byłam wtedy w doca i tylko jeden pecherzyk był na tyle
      duży, że mógł pęknąć) a poza tym zwykle mam owu gdzieś koło 16 dnia. Jednym
      słowem niewiele wiem na ten temat i przez to boję się, że pewnie nic z tego nie
      będzie. Zastanawiam się nad tym, żeby od jutra nie zaglądać do was na forum,
      żeby jeszze bardziej się nie podkręcać, ale nie wiem, czy wytrzymam, bo razem
      zawsze raźniej. Pozdrawiam i trzymam za was kciuki!!!
      • Gość: koret Re: Czekanie jest okropne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.04, 21:29
        witam
        ja co prawda bez inseminacji, ale też czekam, dziś 20 dc, jak zaczelam walczyc
        z emocjami to efekt jest taki, ze przestałam chodzić do lekarza i łykać
        duphaston bo mi wszystko zobojetnialo [zalapalam dola], nie przestalam tylko
        lykac folika i czekac oczywiscie
        pozdrawiam wszystkie czekajace
        • Gość: iwona Re: Czekanie jest okropne IP: *.lastnet.pl 20.06.04, 21:33
          mam moze taka malo popularna metode...pomodl sie o to zeby bylo tak jak
          chcesz ...nie zaszkodzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka