Dodaj do ulubionych

IIkreska-brak II kreski

03.10.12, 13:57
Dziewczyny piszę, bo już naprawdę przestaję sobie radzić z emocjami...

W 6 dpt zrobiłam test i wyszła blada kreska. Dziś czyli 8 dpt- kreski nie ma. Brałam choragon, który mógł sfałszować wyniksad
Powiedzcie czy jest szansa żeby znów pojawiła się II kreska, by beta wyszła pozytywna??
Czy to już po zawodach??
Obserwuj wątek
    • niunia.n123 Re: IIkreska-brak II kreski 03.10.12, 14:14
      Na pewno napiszą dziewczyny nie znam się tak bardzo ale wydaje mi się że to działanie leku powoduje drugą kreskę dla pewności beta ja miałam drugą blada kreseczkę po pregnylu a to było działanie leku nie ciąża .
      • skad_jestem Re: IIkreska-brak II kreski 03.10.12, 14:22
        No właśnie i o to mi chodzi- miałaś bladą kreskę tak jak ja, a ciąży nie było. Więc zastanawiam się czy może jeszcze być normalna kreska mimo, że ta, która była po lekach-zniknęła
        • niunia.n123 Re: IIkreska-brak II kreski 03.10.12, 14:40
          Odpowiem ci tak testy wykazywały blada kreskę natomiast beta robiona w odpowiednim czasie nie wykazała ciąży więc to było działanie leku ,o co mi chodzi poczekaj do dnia w którym masz zrobić betę wtedy będziesz mieć oczywisty wynik i będziesz wiedzieć na 100 %.Trzymam kciuki nie trać nadzieji
    • 3trzydziestka Re: IIkreska-brak II kreski 03.10.12, 15:03
      oczywiście, że możesz być w ciąży. 8 dzień to jeszcze bardzo wcześnie i test może nic nie wykazać. nie martw się, że kreska zniknęła, bo tamta wskazywała działanie leku, a nie ciążę. zrób test za parę dni. życzę by to była upragniona ciąża.
      • skad_jestem Re: IIkreska-brak II kreski 03.10.12, 15:18
        Dziękuję Ci serdecznie!!! Myślałam, że skoro już tej kreski od leków nie ma to na ciążę też nie ma szans....
        Więc jest nadzieja!!!! Szkoda tylko , że nie mam żadnych objawów. zawsze na okres mnie przynajmniej bolały piersi a teraz nic, kompletnie...sad
        Dziękuję za danie mi odrobiny nadzieji smile
        • 3trzydziestka Re: IIkreska-brak II kreski 03.10.12, 15:33
          rozumiem Cie. ja też od jutra zaczynam testować, a to będzie dopiero 8 albo 9 dzień po owulacji, ale nie mogę wytrzymać. A jeśli chodzi o objawy, to chyba nie ma żadnych , albo są takie jak na okres. tylko my się wkręcamy i doszukujemy się czegoś, ale co zrobić, gdy się tak bardzo pragnie i się nie udaje.
          Ja za to mam objawy jak na okres juz od kilku dni a @ ma przyjść dopiero za tydzień, więc nie wiem czemu tak wcześnie boli mnie brzuch i plecy. mam nadzieję, że żadnego torbiela się nie dochowałam.
          • skad_jestem Re: IIkreska-brak II kreski 03.10.12, 15:41
            Czytałam, że wiele kobiet ma bóle brzucha jak na okres wiele dni przed okresem, plecy podobno też, więc powinnaś się cieszyć. Ja to mam wrażenie że im więcej różnych objawów tym lepiej
            • 3trzydziestka Re: IIkreska-brak II kreski 03.10.12, 15:50
              nie chcę się wkręcać, bo później rozczarowanie bedzie ogromne. mam malutką nadzieję, że może tym razem się udało, ale ciągle się czai świadomość, że nic z tego nie będzie.
              • angel1333 Re: IIkreska-brak II kreski 04.10.12, 14:29
                Ja po transferze ok 4 dnia juz mialam dosc mocne parcie na pecherz wiec po tym jakos przypuszczalam ze moglo sie udac (choc wcale nie musial to byc znak ze tak moze byc). Duzo lezalam, zupelnie nic nie robilam.Objawów specjalnie sie nie doszukiwalam i bylam szczesliwa bo marzyla mi sie ciaza bez objawowa haha i mozna powiedziec ze tak wlasnie sie stalo. W 6 tyg pojawily sie mdlosci i wstret do niektorych potraw. w 12 wszystko minelo. Teraz jestem w 14 czasem pojawia sie jeszcze mdlosci, juz jem za dwoje, duzo odpoczywam. Jesli chodzi o skurcze, mialam je zaraz od poczatku juz po transferze. do dzis sie utrzymuja z nasileniem w okresie okolo miesiaczkowym. Nie zaluje sobie nospy 3x2 (slaba) lub forte 3x1 i przechodzi. Tez czasem sie stresuje kiedy czuje ze mnie boli ale coz taka juz chyba kobieca natura, w koncu maluch rosnie i troche miejsca mu potrzeba smile

Dziewczyny, glowa do góry, trzymam kciuki za Was i dajcie znac jak juz bedzie cos wiecej wiadomo! Powodzenia!!!
                • 3trzydziestka Re: IIkreska-brak II kreski 04.10.12, 20:58
                  gratuluje i życzę, żeby nadal było tak dobrze. ja się jednak wstrzymam z testem do poniedziałku, to Wam napisze, co wyszło.
                  • skad_jestem Re: IIkreska-brak II kreski 04.10.12, 21:08
                    Ja jutro chyba znowu zrobię testa, to będzie 10 dpt. Kurcze majątek już wydałam na te testy. Dziś rano mierzyłam temperaturę, o ile wczoraj była 37, dziś 37,1. Miał ktoś wyższą temperaturę po transferze, albo rosła?
                    • angel1333 Re: IIkreska-brak II kreski 04.10.12, 21:37
                      Nie mierzyla. Postwilam wtedy wszystko na jedna kartę. Powiedzialm:niech się dzieje wola nieba. Cierpliwie czekalam, kupilam tylko jeden test smile
                      Trzymam kciuki dziewczyny!
                      angel1333
                      • 3trzydziestka Re: IIkreska-brak II kreski 08.10.12, 17:57
                        dziś robiłam test, jedna kreska. okres ma być w środę lub w czwartek. mam dość i nie rozumiem dlaczego mnie to spotyka. naokoło tyle dzieci niechcianych, albo i chcianych, niektórzy mają po czworo, a ja nie moge mieć jednego.
                        • angel1333 Re: IIkreska-brak II kreski 08.10.12, 18:47
                          Bardzo mi przykro, nie ma słów,żeby wytłumaczyć czemu tak sie dzieje. Nie poddaj sie, próbuj dalej. Ja wykorzystałam swoje szanse i ostatnia sie powiodła. Wierze,że i Wam sie uda. Trzymam kciuki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka