Dodaj do ulubionych

Dr Magdalena Biernat K-ce,Tychy-opinie

09.03.13, 20:26
Witam,
Bardzo proszę o Wasze opinie na temat Pani dr Magdaleny Biernat która specjalizuje się w leczeniu niepłodności.
pozdrawiam i dziękuję
Obserwuj wątek
    • mela113 Re: Dr Magdalena Biernat K-ce,Tychy-opinie 08.04.13, 20:28
      Witam.
      Ja jestem pacjentka Pani dr od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona. Staramy sie z mężem o dziecko od kilku lat i można powiedziec, ze trafiłam do Pani dr Magdaleny Biernat w samą pore, ponieważ moj poprzedni lekarz chciał robić mi zabieg przypalania jajników, diagnozujac policystyczne jajniki. Okazało się, ze nie do końca tak jest i taki zabieg mógłby mi tylko zaszkodzić, nie pomoc. Dzięki Pani doktor, zdiagnozowano u mnie chorobe Hashimoto, na co nie wpadl żaden lekarz wczesniej, a wystarczylo tylko przyjrzec sie dokladnie wszystkim badaniom, sumiennie je analizujac! Dodatkowo moja diagnoza policystycznych jajnikow nie miala zadnego poparcia w badaniach (poprostu ich nie kazano wykonac). Dostałam komplet badan, które powinnam miec zrobione juz duzo wczesniej, a których nikt mi nie zlecil. Ponadto wiekszosc z nich moglam zrobic na miejscu u Pani dr Biernat. Wyniki moglam konsultowac mailowo, a kiedy uslyszalam po drugiej wizycie 70zl, bylam w szoku! Do tej pory za kazdą wizyte u lekarzy prowadzacych płacilam ok 150 zl, nie ważne, czy byla to wizyta kontrolna, czy zgłoszenie sie po recepte! Poza tym podejsie Pani doktor do pacjentek zasluguje na szczegolna pochwale, lacznie z tym, ze na pierwsza wizyte przyszlam z mezem. Tak samo jak ja, zostal o wszystkim dokladnie poinformowany przez specjaliste(oczywiscie na czas badania opuszczal gabinet). Bardzo polecam Pania doktor, sama trafilam do niej dzieki mojej znajomej, ktora byla leczona na nieplodnosc przez wiele lat zupelnie bezskutecznie i niepotrzebnie, a teraz ma dwojkę slicznych dzieci dzieki Pani dokror Magdalenie!!! Zobaczymy co z nami bedzie dalej, ale jestem dobrej mysli, a przede wszystkim czujemy sie obydwoje z mezem wreszcie zaopiekowani przez lekarza, a nie traktowani jak pacjenci, ktorych nie wiadomo na co sie leczy, ale na wszelki wypadek spróbujemy co sie da, a nóz sie uda! Jesli o mnie chodzi brdzo polecam!!
      • ewa8078 Re: Dr Magdalena Biernat K-ce,Tychy-opinie 09.04.13, 10:26
        Ja również jestem pacjentką Pani dr. Jestem już po dwóch inseminacjach, przygotowuję się do trzeciej. Polecam.
        • mireleczka17 Re: Dr Magdalena Biernat K-ce,Tychy-opinie 30.04.13, 12:53
          Ja również jestem pacjentką Pani Doktor, pamiętam jak przy pierwszej wizycie zdziwiła się, że nikt mi nie zlecił podstawowych badań, przede wszystkim badań hormonalnych, po których zresztą wyszło, że mam chorobę Hashimoto. Z Panią Doktor jest super kontakt, bardzo szybko odpisuje na maile. Jest bardzo ostrożna w diagnozie, nie postawi jej po zleceniu kompletu badań. Przeszłam już jedna laparoskopie po tym jak Pani doktor coś się nie podobało w obrazie usg - okazało się, że to tylko mała torbiel okołojajowodowa, którą mi wycieli smile ucieszyła się z wyników bo myślała, że to endometrioza.
          W tej chwili jesteśmy z mężem przed pierwszą inseminacją, zobaczymy co będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka